janculis Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 function update_rakstu($rak) { $id=$rak; <-saņem parametru, nomaina echo $id; <-te arī izdrukā šo paramtru $nosaukums= $_POST['nosaukums']; <-šo parametru arī saņem, izdrukā echo $nosaukums; $apraksts= $_POST['apraksts']; <-šo parametru arī saņem, izdrukā echo $apraksts; $datums= $_POST['datums'];<-šo parametru arī saņem, izdrukā echo $datums; $query="UPDATE jaunumi SET nosaukums = 'nosaukums', apraksts = 'apraksts', datums = 'datums' WHERE id = 'id'"; if(!$query) {die('Neievietoja datus jo:' .mysql_error());} echo "It kā DB ieraksts ievietots :(!"; <-izdrukā BET DB nekas nepamainās. Es pilnīgi vairs nesaprotu, kas par lietu, jo pat kļūdu paziņojumus neuzrāda. GLOBAL OFF lietotājs :) Visi kļūdu paziņojumi ieslēgti. Varbūt kāds ir lielum liels lietpratējs, kas uzreiz var pateikt, kas par desiņu... Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Paskaties savu UPDATE kveriju un padomā vai Tavā tabulā ir id ar vērtību "id" Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 WHERE id = 'id' Link to comment Share on other sites More sharing options...
janculis Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 function update_rakstu($rak) { $id=$rak; echo $id; $nosaukums= $_POST['nosaukums']; echo $nosaukums; $apraksts= $_POST['apraksts']; echo $apraksts; $datums= $_POST['datums']; echo $datums; $query="UPDATE jaunumi SET nosaukums = '$nosaukums', apraksts = '$apraksts', datums = '$datums' WHERE id = '$id'"; if(!$query) {die('Neievietoja datus jo:' .mysql_error());} echo "It kā DB ieraksts ievietots :(!"; } Ehhh! eksperimentu dēļ tā arī palicis bija... Respektīvi, man ir PHP kods kāds nu viņš man te ir, bet vienīgais, ko viņš dara, ir neievieto iekš DB pilnīgi neko, taču PHP interpretators neziņo man kļūdu paziņojumus, lai gan man tie ir ieslēgti visi pēc kārtas. Dolāru zīmītes nebiju salicis... Mainīgais paliek mainīgais Link to comment Share on other sites More sharing options...
janculis Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Es takš riktīgs muļķis... Kas tad pievienos $res = mysql_query($query);??? Tamdēļ jau arī negāja. Bet nu paldies par palīdzību! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts