RaitisRR Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Vai ir iespējams ar php palīdzību uzināt lietotāja lokalo tb iekšējo ip adresi ? ja jā lūdzu palīdziet ar kādu piemēru ! TB - isi izsakoties man vajg lai redzu web apmeklētāja iekšējo(vietējo) ip adresi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) principā viss ko redzi ir iekš hashmapa $_SERVER. vairāk neko bez klienta komja hakošanas neuzzināsi. Edited August 2, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eglitis Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 php manuālis, pie komentāriem, bet strādās ļooooti reti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 hmm nu tnx bet vai kadz nevar iedot kadu konkreetu komandu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Man vajg zināt iekshēja tīkla ip adresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 $_SERVER['REMOTE_ADDR'] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Pliks PHP to NEVAR!.. nomierinies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 bet ka tad man isti butu jātaisa ? ja varat varbuut iesakiet kā meklēt paraugus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 1.) ActiveX komponente, kas māk noteikt MAC/IP... diez vai tev visi jūzeri vēlesies instalēt to tavējo ActiveX 2.) Input lauks, kur users pats ievada savu IP... (99.9999% ka neviens nepildīs) 3.) nezināms JS haks - arī nereāls... tā kā nomierinies... Un vispār, nafig tev to IP... IP neko nedod, tam pa muti nesadosi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Paldies Par atsuaciibu! Eh nu man vnk vajg uztaisiit skriptu kas parada lokalo tb ieksheejo ip ... neprasi kapec - firmas noslepums :D lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ja serveris ir izvietots firmas iekšējā tīklā (tam ir iekšējais interfeiss) tad $_SERVER['REMOTE_ADDR'] vajadzētu parādīties arī iekšējai IP. Pretēji ja jau visi tā vienkārši varētu noteikt korporatīvo tīklu lietotāju iekšējās adreses tad nekādiem firewalliem, prokšiem nebūtu jēgas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ja taisi intraneta lapu, tad tava lokālā IP būs tas pats $_SERVER['REMOTE_ADDR']... protams, ja tīkls nav VPN-ā vai NAT-ots (vairākas filiāles).. jāskatās sīkāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 njaa bet man nevajg savu lokalo ip ! to dabuut maaku :) lol. Man vajjg dabuut cita lietotāja lokalo ip principafishka tada vajg funkciju lai suutot emailu man uzrādas sūtītāja lokāla- ieksheja ip ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Tu vispār izlasi, ko tev pārejie saka ? njaa bet man nevajg savu lokalo ip ! to dabuut maaku :) lol. 100%, ka tu pamēģināji uz sava kompja echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; un pēc rezultāta 127.0.0.1 noprati, ka šis mainīgais vienmēr satur tavu lokālo ip :) Edited August 3, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Ja izlasu ! bet ar to ko saka nekur talu uz priekshu netieku .... ;((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts