andrisp Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ja man ir <td> ar <div style="position: absolute; height: 150px; "> iekšā, tad kā var panākt, lai tas div's ir tieši tik plats cik <td> ? 'position: absolute' vajag, lai div's vertikāli stieptos pāri <td> robežām. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Brr.. a nafig pāri? Iedefinē TD width un DIV.. ja nu to platums nav floats... Bet ja ir floats, tad diez vai kas jēdzīgs izdosies (ja nu ar %, tad jāskatās viss htmls..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 absolūti pozicionēts to ar nozīmē, ka norādi absolūto pozīciju. ja gribi lai ir iekš td tad tur nevajag absolūti pozicionēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 (edited) Es vēlos uztaisīt tādu tabulu, kurai šūnās informācija rādās apgraizīta (ar substr), un katrai šūnai ir iespēja nospiest uz speciālas pogu (tipa Maximaze/Minimize), kas šo šunu "atver vaļā" - parāda pilnu tekstu. Taisu to visu ar Javascriptu. Gribētos, lai tas pilnais teksts nevis izstiepj šūnu, bet atveras div'ā, kas stiepjas pāri apakšējiem ierakstiem. PS. position: absolute vajag, lai tas div varētu būt lielāks par td. Edited July 17, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 (edited) ātri rakstot var šitā http://paste.php.lv/4097 findPosX() un findPosY() f-ju credīti quirksmode.org edit:ah, izrādās tas strādā tikai ff. kā uz citiem laikam jāgooglējas, bet tam man tagad nav laika. Edited July 17, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 paldies par paraugu, bet arī šeit div platums būs fiksēts nevis 'tik cik td', un, kā jau teicu, tas ir tieši tas, ko vēlos panākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts