Jump to content
php.lv forumi

Labs PHP coderis


Gundars

Recommended Posts

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

v3rb0... maita!!! :))) jāpamet viss bizness šeit un jādodas strādāt par koderi Anglijā.. nu joptvaj :) kad ta pie mums būs šitāds līmenis?! :)

 

a man piemēram nav grūti uztaisīt draugiem/paziņām lapas pa 50ls.. ok es nedaru to ar īpašu degsmi un ātrumu, bet tomēr uztaisīt uztaisu - nav tak grūti, ja rēķina, ka tas aizņem pāris stundas.

 

un par tiem speciālajiem dizainiem - nu job*. es tos visus dizainerus pakaļā dr* - neko jaunu pēdējā laikā vispār nācies redzēt nevienā jomā - viss ir pārkošļāts un atkošļāts, tā kā runas par "īpaši pielāgotiem", "unikāliem", "speciāliem" manī parasti izraisa smīnu. māksla tomēr ir lieta, kurā nevar ražot un ražot kko unikālu un ģeniālu... programmēšanā nāk jaunas tehnoloģijas, iespējas, bet mākslā kas - jaunas krāsas izgudros?! :)

 

nu es tik tā.. paspamot :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, tabuliņa interesanta. Jāpāriet atpakaļ uz perl (tie daudz neatpaliek no java) :) Bet aldziņas ar vietējām salīdzināt nevar - te kādam paprasīt tādu, tak infarkts šo ķers :)

 

Neaizmirties atrēkināt nost - nodokļus, dzīves dārdzību, un citus izdevumus.

Protams, ka UK vai citā Eirotpas valstī pelna vairāk. Bet arī maksā viņš par visu vairāk.

Visdrīzāk, kad dzīves dārdzība sasniegs UK līmeni Latvijā tad arī algas šiet ssasniegs llīdzīgu līmeni. Lai gan ne tik strauji:)) Jo algas vienmēr atpalaiek no dzīves dārdzības pieauguma:))

 

UN tāpēc jau outsource cenas ir tik zemas, ka indieties pats saņem 1 dolaru no 10. Bet viņam ta pietiek:))

 

btw...Latvijas prezidente arī nesaņem tik daudz, cik piemēram ASV prezidents!

 

Vai nākošajam Latvijas prezidenta kandidātam pieprāsīt sev tādu pašhu attalgojumu, kā ASV prezidents? Un iesniegt seimā darba algu salīdzinājumu??

 

:)))

Link to comment
Share on other sites

latvijaa nau tik daudz cilveeku cik ASV un nau tik liela kaa ASV :P

 

aldzinjas labas ieksh UK :)

 

Klez..ja man būtu iespējams izvēlēties, tad es pilnībā nosplautos par ASV un iedzīvotaju daudzumu, bet izvellētos mazu saliņu Bahreina un pieciestu, ka mani sauc nevis par prezidentu, bet par šeihu. :))

 

Bet īstenība stāsts jau ir par to, ka nav korekti paņemt cenas un teikt a redz kur maksā piķi, nepanalizejot pārējos apstākļus. Jo tās algas ir atkarīgs no ļoti daudziem faktoriem. UN pilnīgi naivi būtu cerēt, ka arī tai

paša UK, kāds maksātu tadu piķi viestrādniekam no Latvijas:))

 

Bija viens interesants case, kad pusis, kuram Latvijā vairs nebija īsti ko darīt, aizdevas strādat uz pietiekami prestižu kompaniju Anglijā. A šie viņu aizsūtija tālāk strādat uz kautkādu filiāli Afriks valstī (nejau DAR) :))

Link to comment
Share on other sites

man pāris pazīstamu purnu arī atgriezušies no peļņas Anglijā... pelnīja itkā tīri normāli.. virs 1k Ls... bet teica, ka nopelnīt var tikai tad, ja strādā, guļ, ēd baltmaizi ar ūdeni un viss :) ja grib normāli atlaist, iepirkt lupatas, etc etc, tad kāposta praktiski nepaliek. tā kā algu apjoms nav nemaz tik jūtams reālā dzīvē.

Link to comment
Share on other sites

cik latvija ir videja php programmetaja alga? (php , mysql, css, xhtml)

Link to comment
Share on other sites

jā tā varētu būt, viduvējības nekur labi nepelnīs - vai nu jāmaina profesija, vai jārok dziļāk.

 

v3rb0 - netieiktu, gan tā. Uzņēmumos, kur ir korporatīvā algu politika, tu diezvai dabūsi lielāku algu, nekā tev pretī sēdoša pilnīga viduvējība:))

Toties dabūsi divreiz vairāk strādāt strādāt, ja gribēsi savu darbu izdarīt no sirds:))

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...