Jump to content
php.lv forumi

Google Adsence


AndzX8-842

Recommended Posts

Ir viens projektiņš, ko, iespējams, varētu laist apgrozībā. Projekts nav priekš LV, tur viss būtu angliski. Nav svarīgi, kas par projektu(nejautāt, tas nav svarīgi, iet runa par pelnīšanu), svarīgi ir veidi kā ar to pelnīt.

 

Viens variants ir Adsence reklāmas. Tad vēl ir AdBrite un Targetpoint un citas reklāmu firmas.

 

Gribēju pajautāt vai kāds ir izmēģinājis Google reklāmas(un citus ārzemju servisus). Kā ir ar naudas saņemšanu? Vai ir vajadzīga firma, kas saņem tos čekus vai to var izdarīt privātpersona un nekādu problēmu nebūtu? Google nepiesiesies? Vispār tos googles čekus var saņemt Latvijā un apmainīt pret naudu?

 

Ko vēl varat pastāstīt man?

Link to comment
Share on other sites

vienā projektā izmantoju Adsense... ir oke, vienīgi kas man nepatīk - googls pats nosaka kādas reklāmas rādīt.. bija/ir problēmas ar to, ka tika rādītas pavisam nesaistītas reklāmas... aizmetu meilu viņiem, šie atbildēja kko un pēc nedēļas jau bija nedaudz labāk. saitam apmeklējums liels nav..~150 unikālie dienā līdz ar to kāposts tur tāds ļoti smieklīgs sanāk - pat nav vērts sūtīt uz mūsu krajiem. bet itkā sūta. un ārzemniekiem cik atceros nodokļi nav jāmaksā.. tjip visu nopelnīto naudu atmet..

izlasi tak tur googlaa pamācību - tur viss ir

Link to comment
Share on other sites

Kā tu naudu izņem? Bankā apmaini čeku pret naudu? Vai kaut kur speciāli jāiet?

 

Otra lieta, ja man būtu host piem. godaddy, vai man nepiesiesies, ka tur ir reklāmas un nenoņems U.S. nodokļu inspekcija lapu, ja labi sākšu pelnīt, jo teorētiski jau es nebūšu firma un nodokļus viņiem nemaksāšu. heh

Edited by AndzX8-842
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kāda starpība, jo tā lapa jau pieder tev un tu neesi ASV pilsonis un tev nav pienākums viņiem maksāt nodokļus (ja pareizi visu šito padarīšanu izprotu).

 

Tas vispār ir diezgan interesanti, a kā ir ar mūsu nodokļu inspekciju? Vai šāda padarīšana skaitās kā komercdarbība vai nē?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...