Jump to content
php.lv forumi

LAN messendžeri


Stopp

Recommended Posts

ups, nevis neta vispār nav, bet nav pieejas internetam :) datori savstarpēji ir savienoti.

net send.. nē, paldies, es domāju kādu softu..

 

piedodiet, biju aizmirsis par gūgli.

atradu.

vēlreiz atvainojos, muļķīga kļūda :)

Link to comment
Share on other sites

man gan uz vc++ rakstīts un iet bez papild biblenēm :) Tik kaut kur ierakts uz cietā.. Tas viss no koyanet laikiem.. pārs esošajiem jūzeriem Aidusam un Teletubai jābūt arī pašmāju VC/MF mesangeri.. tik neatceros jamiem lapu...

Link to comment
Share on other sites

Kā tai Mirandai ir ar failu pārsūtīšanu? Mēģinājis esmu dažādus un faili sūtās ar 1-5KB/s. MSN - cik tik vien ātri var. Pat uz Linux ar GAIM man ir tā pati 1-5KB/s problēma. Nezinu vai kaut kā tur trūkst vai savienojumus ver caur passive mode? Kā ir ar Miranda, problēmu tādu nav?

Link to comment
Share on other sites

Ātrāku ātrumu par 5kb/s esmu dabūjis ļoti reti (pārsūtot failus no Miranda uz Miranda vai Gaim, tas pats arī saņemot). Vienmēr biju uzskatījis, ka tā ir mana tīkla vai MSN problēma..

Link to comment
Share on other sites

Pati Miranda jau ir tikai messangeris, kas uztur daudzus protokolus. Domāju, ka ātrums vairāk ir protokola, ne pašas Mirandas problēma, bet nu tas jātestē - manā pašreizējā darba vietā nav Mirandas...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu caur MSn man problēmu nav, ripo ar megabaitiem, bet ar citiem messengeriem ir tie 1-5KB/s. Padomāju, ka passive mode atvērts savienojums patērēs vairāk CPU, bet tāpat tiktu sasniegti 400+KB/s.

 

Varbūt, ka vajadzētu uzsākt projektu un uztaisīt kaut kādu vietējo LV messenger. Bāzētu uz Python, automātiski viņš ir cross-platform. Vienīgais, ka vajag pašu pitonu arī, bet, ja uzliek Active Python paku, tad viss iet kā pa sviestu, neskaitot to consoles tipa logu aizmugurē...vajadzētu aizvākt vai iespert system-tray. Varētu būt interesanti paķimerēties. Daudzi tie messenger nestrāda pa LAN, vajag obligāti internetu un savienojumu ar offic serveri, varētu kaut ko decentralizētāku uzražot. Domāju, ka būs jāparok šito tēmu dziļāk un varbūt kaut kas tiešām jādara.

Edited by AndzX8-842
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...