Stopp Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 vai ir dabūjams messengeris, kas darbojas pa LAN (arī tad, ja neta vispār nav) ? derētu freeware, protams :) paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 start->run->net send * "Hello World!" P.S. kā tas ir jāsaprot, ka tīkla nav un tu pa tīklu kautko gribi sūtīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 ups, nevis neta vispār nav, bet nav pieejas internetam :) datori savstarpēji ir savienoti. net send.. nē, paldies, es domāju kādu softu.. piedodiet, biju aizmirsis par gūgli. atradu. vēlreiz atvainojos, muļķīga kļūda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slicer Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Es te pats kādreiz ākstoties uztaisīju tūli, kas sūta, izmantojot to pašu netsend utilītu. http://trasts.id.lv/NetSender.exe Vienīgi kodēts kaut kādā Basic vai Basic .NET (neatceros) tā, ka moš tā vienkārši bez papildus bibliotēkām nestrādās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 man gan uz vc++ rakstīts un iet bez papild biblenēm :) Tik kaut kur ierakts uz cietā.. Tas viss no koyanet laikiem.. pārs esošajiem jūzeriem Aidusam un Teletubai jābūt arī pašmāju VC/MF mesangeri.. tik neatceros jamiem lapu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 vai ir dabūjams messengeris, kas darbojas pa LAN (arī tad, ja neta vispār nav) ?derētu freeware, protams :) Pameklē Miranda IM (miranda-im.org), un uzliec VyChat pluginu, kā arī būs smukāk, ja uzliksi nCovers pluginu. Laba manta. Pārbaudīts laika gaitā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Miranda dikti rullz. To jau lietoju labu laiku. Uztur gan MSN, ICQ, IRC, GTalk, un vēl sazin ko tur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndzX8-842 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Kā tai Mirandai ir ar failu pārsūtīšanu? Mēģinājis esmu dažādus un faili sūtās ar 1-5KB/s. MSN - cik tik vien ātri var. Pat uz Linux ar GAIM man ir tā pati 1-5KB/s problēma. Nezinu vai kaut kā tur trūkst vai savienojumus ver caur passive mode? Kā ir ar Miranda, problēmu tādu nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ātrāku ātrumu par 5kb/s esmu dabūjis ļoti reti (pārsūtot failus no Miranda uz Miranda vai Gaim, tas pats arī saņemot). Vienmēr biju uzskatījis, ka tā ir mana tīkla vai MSN problēma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Pati Miranda jau ir tikai messangeris, kas uztur daudzus protokolus. Domāju, ka ātrums vairāk ir protokola, ne pašas Mirandas problēma, bet nu tas jātestē - manā pašreizējā darba vietā nav Mirandas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 e-remit, bet messangeris ir cilvēku uzkodēts, pie tam nezinot oficiālo protokola specifikāciju. Kā gan var 100% apgalvot, ka tas nav bugs, vai nepilnība Miranda kodā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 gan jau ka sūta caur starpserveri... Skype jau tā pati vien problēma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 vai tad skype netaisa konekciju pa taisno starp useriem, kad failu suuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ja var uztaisīt, tad taisa. Bet ja abi sēž aiz NATa, tad nevar un tiek taisīts caur kautkurieni citurieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndzX8-842 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Nu caur MSn man problēmu nav, ripo ar megabaitiem, bet ar citiem messengeriem ir tie 1-5KB/s. Padomāju, ka passive mode atvērts savienojums patērēs vairāk CPU, bet tāpat tiktu sasniegti 400+KB/s. Varbūt, ka vajadzētu uzsākt projektu un uztaisīt kaut kādu vietējo LV messenger. Bāzētu uz Python, automātiski viņš ir cross-platform. Vienīgais, ka vajag pašu pitonu arī, bet, ja uzliek Active Python paku, tad viss iet kā pa sviestu, neskaitot to consoles tipa logu aizmugurē...vajadzētu aizvākt vai iespert system-tray. Varētu būt interesanti paķimerēties. Daudzi tie messenger nestrāda pa LAN, vajag obligāti internetu un savienojumu ar offic serveri, varētu kaut ko decentralizētāku uzražot. Domāju, ka būs jāparok šito tēmu dziļāk un varbūt kaut kas tiešām jādara. Edited July 16, 2006 by AndzX8-842 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts