Maize Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Sveicināti! Taada man probleema! iespeejams nerakstu iisti pareizajaa foruma sadallaa tad piedodiet man bet pls ja varat paliidzat vai dodat kaadu ideju! Lieta taada: CMSaa ko ssobriid taisu vienai lapelei izmantoju FCK editoru! Kameer viss notika uz mana lokaalaa viss bija kaartiibaa bet tikko uzlieku uz remote serveriissa kur lapele tiks hosteeta ar FCK editoru notikaas nelaaga lieta: Izmantojos Failu browseri un veidojot jaunu folderiiti izmet erroru "Unknown error creating folder" Uz testa failinna kas iekllauts FCK man raada arii saadu probleeminnu: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> - <Connector command="CreateFolder" resourceType="Image"> <CurrentFolder path="/" url="/UserFiles/Image/" /> <Error number="110" originalDescription="SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1226 is not allowed to access /home/adebes/public_html/UserFiles/Image owned by uid 33" /> </Connector> NU par kautkaadu aploadossanu vispaar nav ne runas! Nekas nenotiek! Errorus nemet bet arii neaplodojas nekas! Varbuut kaads ir saskaaries ar ko liidziigu - tad plz paliidzat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 permīsijas... chmod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maize Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 permīsijas... chmod Nuu ok! Tad taaa: folderitim /UserFiles/ permisijas ir kaa vajag - viss 777 Es veel piellauju ka taas permisijas ir vajadziigas arii visam cellam kas tajaa erroraa uzraadiitas ja? Probleema gan taada, ka es tajaa cella /home/adebes/public_html/UserFiles/ permisijas varu uzlikt tikai saakot no folderiissa /public_html/ - tas vereetu buut ka arii iepriekss kautkur taam jaabuut 777 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 gan jau nepareizi noraadiits celjs uz mapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maize Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 gan jau nepareizi noraadiits celjs uz mapi Nu nez! Itkaa kad lieku browsot to UserFiles folderiiti tad ssamais to lloti jauki nolasa un atteelo taa saturu taads kaads tas ir! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 doh, permisijas ir uz atsevišķu folderi un šajā gadījumā 0777 liec priekš `Image`, nevis `UserFiles` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maize Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 doh, permisijas ir uz atsevišķu folderi un šajā gadījumā 0777 liec priekš `Image`, nevis `UserFiles` Visiem apakssfolderiem arii ir 777 - turklaat FCK tos apakssfolderus uzcepa pats ar 777 permisijaam - un tas jau man kautkaa jauc praatu - kaa tad ssis vareeja tos folderus sataisiit kaa vajag bet tad kad es lieku manuaali kaadu folderiiti izveidot tad ssis man to erroru sejaa iebaazz :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maize Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 Varbuut ka ssitaads errors vareetu sniegt kaadam kaadu skaidriibu: Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1226 is not allowed to access /home/adebes/public_html/UserFiles/Image owned by uid 33 in /home/adebes/public_html/Autobuss/construct/cms/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/connectors/php/commands.php on line 186 Sso te es arii sannemu tajaa FCk piedaavaatajaa testa failinnaa un ssitas izmetas araa pie failu uploda Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 paņem vardnīcu un iztulko - tur vis ko vajag ir pateikts - izsledz/pielabo safe modi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 cik zinu tad php līdz kautkādai versijai veidojot folderus nekad pats nelika 0777, ja atmiņa neviļ. bet nu errorcodes iemācies lasīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts