janiis Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Itkā ieinstelēju to forumu, gan jau ir vēl daudz maz jakonfigurē visādas fīčas, bet nevaru pieregistrēties ! Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Ko man darīt ? Vismaz kādu linku kur ir paskaidrots kas jādara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 a uz servera mail funkcija strādā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ja tev ir win sistēma, tad tev iekš php.in ir jānorāda SMTP = smtp.example.com //smtp serverissmtp_port = 25 // un ports Paeksperimentē, uztaisi vienkāršu php failu: <?php mail('some@adres.lv','some_other@adres.lv','subjekts', 'saturs'); ?> bet pirms tam iekš php.ini ieslēdz error_reportingu error_reporting = E_ALL Un paskaties, ko šis saka. Atceries, ka pēc jebkurām izmaiņām php.ini failā, ir jāparstartē web-serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janiis Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 [mail function] ; For Win32 only. SMTP = smtp.zb.lv smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = games@zb.lv Nesaprotu kas man ir par kļūdu ! Ja vēl kautkas jāmaina pasakiet ! Iedeva zb man savu stmp adresi! Nu tipa tagad sataisu kā es domāju Emails man tāds ir ! Tikai kas ir pa kļūdu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janiis Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Jesss jauns un savādāks errors :D Jāpaskatās googlē kas tas par zvēru ! Varat arī man paskaidrot... Could not connect to smtp host : 36 : DEBUG MODE Line : 112 File : smtp.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 pamēģini var būt citus stmp serverus, kā arī noskaidro vai nav kautkāds firewalls priekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts