janiis Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Itkā ieinstelēju to forumu, gan jau ir vēl daudz maz jakonfigurē visādas fīčas, bet nevaru pieregistrēties ! Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Ko man darīt ? Vismaz kādu linku kur ir paskaidrots kas jādara !
andrisp Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ja tev ir win sistēma, tad tev iekš php.in ir jānorāda SMTP = smtp.example.com //smtp serverissmtp_port = 25 // un ports Paeksperimentē, uztaisi vienkāršu php failu: <?php mail('some@adres.lv','some_other@adres.lv','subjekts', 'saturs'); ?> bet pirms tam iekš php.ini ieslēdz error_reportingu error_reporting = E_ALL Un paskaties, ko šis saka. Atceries, ka pēc jebkurām izmaiņām php.ini failā, ir jāparstartē web-serveris.
janiis Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 [mail function] ; For Win32 only. SMTP = smtp.zb.lv smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = games@zb.lv Nesaprotu kas man ir par kļūdu ! Ja vēl kautkas jāmaina pasakiet ! Iedeva zb man savu stmp adresi! Nu tipa tagad sataisu kā es domāju Emails man tāds ir ! Tikai kas ir pa kļūdu ?
janiis Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 Jesss jauns un savādāks errors :D Jāpaskatās googlē kas tas par zvēru ! Varat arī man paskaidrot... Could not connect to smtp host : 36 : DEBUG MODE Line : 112 File : smtp.php
andrisp Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 pamēģini var būt citus stmp serverus, kā arī noskaidro vai nav kautkāds firewalls priekšā
Recommended Posts