Jump to content
php.lv forumi

Viens skripts gljuko uz dažādām klientu mašīnām


Recommended Posts

Problēma sekojoša. Uztaisīju sistēminju "Albūms" kurā var smuki taisīt albūmus pievienot bildes gan pa vienai gan veselu chupu uzreiz. Uzstādīju vinju uz vienu Linux serveriiti. un tad testeejot notiek diivainas lietas. Izpildot to lapu no mana kompja viss straadaa nevainojam neviens gljuks aaraa nelec, lietojot gan FF gan IE. Bet izpildot to lapu no citas mashinas netiek normaali konverteetas bildes. Izpildot to pashu skriptu no 3 mashiinas tur vispaar apache gruuzh aaraa sekojosho:

HTTP/1.1 200 OK Date: Mon, 24 Apr 2006 11:01:41 GMT Server: Apache/1.3.28 (Unix) PHP/4.3.3 X-Powered-By: PHP/4.3.3 Keep-Alive: timeout=15, max=98 Connection: Keep-Alive Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html 4b52

Saprastu ja gljukotu uz konkreetiem paarluukiem, bet nekaa uz visaam 3 mashiinaam meeghinaaju ar IE uz vienas ir viss kedaas uz otras ir viena probleema uz treshaa ir cita probleema. Ko vareetu liidzeet shaadaa gadiijumaa? Ir kaadam kaadas idejas? Ko noziimee tas pazinjojums kas redzams augstaak?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...