Jump to content
php.lv forumi

FF - beediigs skats?


Recommended Posts

Tas nav tiesa. Es DOM standartā (http://www.w3.org/TR/DOM-Level-2-HTML/html.html) neredzu nekādu TableData. Tātad tas ir IE only, un nav nekāds DOM standarts, lai FF to supportētu.

 

Šī ir daudz labāka lapa par w3schools salīdzinājumiem: http://www.webdevout.net/browser_support_summary.php (tur var klikšķināt pa kategorijām sīkākiem rezultātiem)

Link to comment
Share on other sites

Pamatosi savu atklāsmi?

Tas tāpēc, ka firefox bieži mēdz gļucīt, ar IE tādas lietas nemēdz atgadīties tik bieži, manuprāt viņu lielākais mīnuss ka firefoxam bieži iznāk jaunas versijas kuras bieži mēdz būt nepilnīgas, IE vismaz, ka parādas jauna versija tā ir sakārtota un negļuko!(manas domas)

Link to comment
Share on other sites

Tas tāpēc, ka firefox bieži mēdz gļucīt, ar IE tādas lietas nemēdz atgadīties tik bieži,

Mēdz ir jocīgs vārds. Man Windows mēdz uzkārties, ja kas.

 

manuprāt viņu lielākais mīnuss ka firefoxam bieži iznāk jaunas versijas kuras bieži mēdz būt nepilnīgas, IE vismaz, ka parādas jauna versija tā ir sakārtota un negļuko!(manas domas)

Vai ne.. protams, ka labāk gaidīt n-mēnešus (ja ne gadus), kad tiek izlabots kārtējais security caurumus. Turpretīt firefox pāris dienu laikā ir jauns updeits. Man tas ir vairāk nekā pietiekams iemesls lietot FF nevis IE.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...