Jump to content
php.lv forumi

Mekleeju hostingu!(php+mysql)


G-Style

Recommended Posts

Sveicinaati!

Mekleeju bezmaksas hostingu labam projektam ar php+mysql atbalstu.

Par vietu pagaidaam nekas veel nav zinaams,bet saakumam liekas pietiktu ar kaadiem 30MB!

Projekts saistiits ar hip-hop muuziku-preciizaak kaada LV hip-hopera web lapu.

Mineeshu,ka shim projektam ir perspektiivas un naakotne.

Vaarbuut kaads veelas nohosteet?

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Tas ir diezgan maldīgs ieskats, ka hostēšanai ir nepieciešams ātrs pieslēgums internetam. Ātru vajag, ja daudz savienojumu reizē ir atvērti un ilgi paliek atvērti, piemēram, lielus failus sūtot turpu šurpu.

 

Pieņemsim, ka lapa ir 25-50KB liela(tieši tik garš HTML ar visu tekstu un formatējumu CSS veidā). Tātad, ja otrā galā ir vismaz ISDN, bet serverim ir 10Mbit/s(1280kB/s), lapai būtu jāielādējas 1-2 sekundēs, ja labs ping. Tātad jebkurš savienojums tiktu atvērts un aizvērts pēc lapas ielādes ~2s. 1280 / 50 ~ 26. Tātad, lai uz 1 sekundi pilnībā aizbāztu ciet visa pieslēguma datu maksimālo caurplūdi ir vajadzīgi ~26 * 2 cilvēki sekundē, kas lejuplādē lapu. Ja parēķina tālāk, tad minūtē, lai pilnībā aizspiestu visu ciet ir vajadzīgi 1280 / 50 * 2 * 60 ~3120 lapas aplūkotāji, stundā jau būtu vajadzīgi 187200(ir kāds portāls Latvijā kuru stundā apskata 187200 reizes?).

 

Tur, protams, var atskaitīt nost vēl dažādus faktorus, bet tie skaitļi tāpat sanāk ļoti jauki, ja skatās kaut vai dienas 12 vai 8 stundas. Tas nu tā par lapu, kur netiek pārsūtīti faili, bet ir lasāmviela un 10MBit/s pieslēgums internetam.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...