tiy Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 kad kodee lapu tad paredz iespeeju. ja nestraadaa js, tad darbojas php <?php echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . "\n\n"; $browser = get_browser(null, true); print_r($browser); ?> ,met man ara kludu, tad ka to var uzzinat vai JS ir on vai off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Caur kūkijiem vai sessiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 To parasti dara tā, ka lapai onload eventā ieliek kādu JS koda gabalu, kurš kautko izdara, piemēram uzstāda kukiju. Un tad tiek pieprasīta nākamā lapa, tad ar php vari paskatīties vai kukijs ir. Ja ir, tad JS ir on, ja kukija nav, tad JS ir off. Tikai neaimirsti izdzēst kukiju, lai nākamreiz var uzzināt vai JS ir izslēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 (edited) man vel ar cookie nebija darishinas, un JS saku tikko apgut, ko exmapli varetu vai lasamvieli tieshi par sho temu. tikko atradu shadu bez cookie versiju, vai varetu ar tada veida iziet cauri <HTML> <HEAD> <script LANGUAGE="Javascript"> <!-- document.write("JavaScript is on!"); //--> </SCRIPT> <NOSCRIPT><META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="0;URL=no.htm"></NOSCRIPT> </HEAD> <BODY> This document requires JavaScript. If JavaScript is unavailable you'll be automatically re-directed to an alternate page. </BODY> </HTML> Edited March 1, 2006 by tiy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ja tev vajag uz ekrāna tikai izvadīt JS ir on vai off, tad jā, tā var. Ja php galā vajag zināt, tad nē, tā nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 (edited) <head> <script language="JavaScript"> function SetCookie(sName, sValue) { date = new Date(); document.cookie = sName + "=" + escape(sValue) + "; expires=" + date.toGMTString(); } function GetCookie(sName) { // cookies are separated by semicolons var aCookie = document.cookie.split("; "); for (var i=0; i < aCookie.length; i++) { // a name/value pair (a crumb) is separated by an equal sign var aCrumb = aCookie[i].split("="); if (sName == aCrumb[0]) return unescape(aCrumb[1]); } // a cookie with the requested name does not exist return null; </SCRIPT> </head> <body OnLoad="SetCookie("lalala", 124)"> aaa <?php // vai var jauta uzreiz izsaukt echo $_COOKIE["lalala"]; ?> <script language="JavaScript"> GetCookie("lalala"); </SCRIPT> </BODY> taka JS labi nezinu, varat palidzet kur man sheit ir kluda, un vai vispar cookie sepjas onload Edited March 2, 2006 by tiy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 a īstenībā k otu gribi panākt? Tas viss izskatās ļoti ģemorojno... Sessijas laikā es varu atslēgt JS Tāpēc man kūkijs ir jāliek katrā ielādē. WEB-ā tiek uzskatīts, ja jau tu esi atslēdzis JS, tad tev netiks labumi, imo pats vainīgs... nav vērts iespringt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 es gribu panakt kad ir atlegts, JS nevar talak browsot pa web lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Uztaisi caur AJAX. Neesmu īpaši ņēmies, bet iedomājos, ka varētu būt kautkā tā: Pirmais rekvests - parastais. Pienāk html ar javascriptu, kurā rakstīts, ka jāgriežas uz to pašu adresi, tikai pieliekot klāt kādu GET parametru. Caur HTTPRequest sūti pieprasījumu kopā ar GET-u, PHP ievērtē, ka tika padots šis GET parametrs un sūta jau pilno lapas versiju. JS saņemot to ielādē lapā. Cik tas ir reāli? Varbūt arī tā ir mana utopija... :p Javaskripa nav, lapas arī nebūs... (chuckle) Edited March 2, 2006 by GedroX Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 imo pietiek katrā lapā noscript tagu kuraa ielikt meta refresh uz no-js-enablet.php, jo cookies ar īstie paranoiķi tak atslēdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 es gribu panakt kad ir atlegts, JS nevar talak browsot pa web lapu. a jēga? tikai velti iztērētas cilvēk-stundas,... nu ja nav JS, ta viņam nekas netsrādās... basta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 tiy--> nu pats tachu biji atradis atrisinaajumu... uztaisi HTML bla.html kur uzraksti tjipa. Nav JS pashol Nah.... Delfins--> pilniigi piekriitu nav iipashi gudri muusdienaas atsleegt JS atbalstu..... 80% lapaas (ja vien taas nav pilniigi statiskas HTML, firmu vizitkartes ar 2 sadaljaam) tiek izmantos kaads gabalinsh JS... P.S. iistie paranoikji asleedz arii Grafikas atbalstu.... vispaar visu ko vien var atsleegt.... un kukijus atsleedz pirms JS atsleegshanas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 (edited) WEB-ā tiek uzskatīts, ja jau tu esi atslēdzis JS, tad tev netiks labumi, imo pats vainīgs... nav vērts iespringt... daudzi, jus te ta sakat pats vainigs ,bet pat inbox'a uzreizs izmet messegu iesledz JS This site requires JavaScript. Palīgs, ir saiti , kuros nevar vipar tikt ieksha ja ir atslegts JS. Edited March 2, 2006 by tiy Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Tu takš pats vakar jau atradi - <NOSCRIPT><META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="0;URL=no.htm"></NOSCRIPT> šito ieliec katrā lapā, kā ielādēsies lapa un js nebūs, tā redirectēsies uz citurieni (piemērā uz no.htm) - tas tak ir ko gribi panākt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 It ka ir, vienkarshi gudri cilveki rakstija, caur cookie ari it varot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts