Robis Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Visiem labi zināmais WYSIWYG editors - TinyMCE - ir ielikts man administrācijā, bet šoreiz (atšķirībā no visiem iepriekšējiem gadījumiem) viņam ir viens gļuks - tas ielādējas gan uz IE, gan Firefox, bet uz Firefox tas ir normāls un var darboties ar to, savukārt uz IE - neiet neviena poga un nevar nemaz ieklikšķināt kursoru teksta laukā! Kādi varianti, kas tur varētu būt par vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 1. kaut kāds cits js vai jocīgs-nevalīds htmls traucē 2. esi atradis bugu 3. rādi htmlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Dīvaini - vakarnakt negāja, šon pēkšņi sāka iet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Bet tomēr!!! NEIET ATKAL UZ INTERNET EXPLORER!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Nu ieslēdz debug režīmu. Paskaties vai nav kādi errori. Pamēģini uzlikt jaunāku versiju, ja jau nav jaunākā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eglitis Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) Norādi absolūtus ceļus uz TinyMCE bibliotēkām. Identiskā gadījuma bija līdzēts. <script language="javascript" type="text/javascript" src="http://pilns/celjsh/uz/tiny_mce.js"></script> Edited March 1, 2006 by eglitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Absolūtais ceļš jau ir norādīts. Izmēģināju fišku citu: <script language="javascript" type="text/javascript" src="http://pilns/celjsh/uz/tiny_mce_src.js"></script> Aizgāja! Bet... Tā kā man no rīta arī gāja bez tāda ceļa, tad anyway - vēl neko nevar pateikt - ja viss būs kārtībā arī pēc 4 stundām, tad jau laikam ok ;) Jap, atvēru Firefox pēc tam paskatījos, aizvēru. Atvēru tag IE atkal - atkal tas pats - neiet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eglitis Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) Laikam bez koda / demo neiztikt. Kā tiek inicializēts redaktors? Varbūt pētniekam kešatmiņa jāpatīra? faila nomaiņa uz *.src.js neko nedos - src šajā gadījumā nozīmē ka fails ir formatēts lasāmi - nav izmestas pārejas jaunā rindā utml, citas atšķirtības starp abiem failiem nav. Edited March 1, 2006 by eglitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Uzlied Microsoft Script Debugger (vai to kas studijai, ja tev tāda ir, nāk līdzi), ieslēdz to, un paskaties kādus errorus met ārā, kad spiež uz pogām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Nokačāju jaunāko TinyMCE versiju no viņu mājaslapas uzliku uz tās lapas, bet: Tas pats - TinyMCE uz IE it kā ielādējas, bet nevienu pogu nospiest nevar un txt laukā ieklikšķināt arī nevar! Absolūtais ceļš ir norādīt. Nekādi Studio man nav - man vienkārši vajag problēmas risinājumu jau šovakar :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 nu ja nekaa citadi, tad ieliec tuksaa lapaa vienu textarea ar tinymce - skaties iet/neiet, ja iet tad pieliec kaut ko no formas kuraa tinymce gluko, atkal pasties- iet/neiet, un taa liidz atrod ko pieliekot saakas gluki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 Atrisināju! Izrādās tam pilnajam URL nevajadzēja "www." - psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Nekādi Studio man nav - man vienkārši vajag problēmas risinājumu jau šovakar :( Izlasi kārtīgāk, ko es prasīju - studija tika pieminēt, ja jau tev tāda ir, ja nav, tad izlaid iekavas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts