signis Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Man ir saads kods: $parameter_array = array( 'lang' => 'lv', 'input' => "desas", ); $var = new variabli(&$parameter_array); Kaa man pareizi ir jaaraksta, lai es vareetu tajaas iekavaas uzreiz dabuut to parameter_array masiivu, nu tipa defineet vinu jau iekavaas, ieprieks to nedarot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Pēc references tu masīvu "uzreiz iekavās" nevari padod. Ja nu vajag bez references, tad vienkārši: $var = new variabli(array( 'lang' => 'lv', 'input' => "desas") ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 a nafig reference? Klase jau saturēs to masīvu... un dabūt ārā būs tīrs nieks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 A ja nu masīvs jāšārē starp vairākām klasēm? Ej nu sazin kādi design patterni šim ir izmantoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) paga paga, ja Tu padod kā new ClassInstance( Array('aaaa','bebe') ) nekāds šarings nesanāks, jo `source` pados netieši/anonīmi un globāli tas nekur nav pieejams (iekš $_GLOBAL/etc) Kas attiecās uz šaringu, tad vajag taisīt getter-u function & items() { return $this->items; // <<-- Array } Edited February 23, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Vajag vai nevajag - par to tikai mēs varētu spriest, ja autors precizētu kā viņš taisās visu to izmantot un lietot. Varbūt tas tikai tāds neveiksmīgs piemērs bija lielākai sistēmas darbībai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
signis Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 Viss kārtībā. Man bija maldīgs priekštats par PHP referencēm un to nozīmi ekonomikas attīstībā. Izmantošu bez referencēm, kā ieteicāt un nebūs nekādas mainīgo definēšanas un pēc tam to padošanas. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts