dd2 Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 palīdzit salasīt visus nepieciešamos failus lai varētu palaist šo epasta progu, un kā isumā vajag rīkoties, lai darbotos, man ir vieta, kur to visu uzlikt un palaist vajag tikai failus izpalīdz paldies=] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Kādus failus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Kādus failus???? nu par failiem esmu ticis skaidrībā, nevajaga.es novilku" uebimiau-2.7.9-any.zip" atvinraroju un uzmetu uz ftp, bet zinkas ir gribējās to palaist ,bet zinkas man tāda adrese www.domein.lv/forum jau ir aiņemtu nu lai varētu palist instalēšanas logu ,varbūt to forum var mainīt uz teiksim foru lai uz www.domein.lv/foru atvērtos instalēšanās logs, vai es kļudos ,varbūt jādarā kā citādi? ceru palīdzēsiet tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 A prichom tur foru vai forum? Uebimiau tak ir webmails (pop/imap).. un tak galugalaa ir vienalga kaadaa direktorijaa tu vinju ieliec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts