Jump to content
php.lv forumi

Darba piedāvājums


hmnc

Recommended Posts

Sveiki!

pienākusi arī beidzot mana kārta meklēt PHP koderi :)

 

tātad nepieciešams uz pilnu slodzi, ilgtermiņa attiecībām programmētājs, kurš labi pārzin PHP un MySQL. Pāris gadu pieredze programmēšanā ir obligāta. IT izglītība ir vēlama. Darbiniekam jābūt mērķtiecīgam, spējīgam patstāvīgi strādāt, loģiski domājošam, ar tieksmēm izzināt visu ko jaunu. HTML, CSS zināšanas nav obligātas, bet būtu ļoti labi, ja būtu kaut neliela pieredze ar JavaScriptiem (vietām būs saskarsme ar ajax).

Alga pārbaudes laikā salīdzinoši neliela, bet ar sociālajām garantijām (visi nodokļi). Labas izaugsmes iespējas.

 

interesenti var droši sūtīt meilus ar pieteikumiem un CV uz [email protected]

 

paldies.

Link to comment
Share on other sites

sākās :)

Delfins - es labprāt tevi paņemtu, bet tad vajadzētu ļoti pamatīgi pārtaisīt budžetu :D

 

sākuma cipars 200ls uz ķepas + apziņa, ka par tevi maksā nodokļus + alga atkarīga no padarītajiem darbiem, resp - jo labāk darbinieks sevi parādīs, jo ātrāk būs izaugsme.

Link to comment
Share on other sites

Alga tomēr ir bik pa mazu, kaut arī visi nodokļi tiek maksāti - tas jau protams ir ārkārtīgi pozitīvi, bet tad jādzīvo Rīgā kādā denacionalizētā namā vai pie vecākiem. Man personīgi Rīgā būtu jādzīvo īrētā dzīvoklī un dzīvokļa īre izmaksā vidēji 150 Ls mēnesī Rīgā (tikai nesakiet, ka var ievākties kādā ūķī pa 60 Ls) - un paēst no atlikušiem 50 Ls neredzu iespējas. 200 Ls - par maz. pacel līdz 250 Ls - ja es dzīvotu savā dzīvoklī - ietu strādāt daudz nedomājot (nodokļu dēļ).

Link to comment
Share on other sites

Un cik ilgi ir pārbaudes laiks? Cerams, ka ne formāli - 3 mēneši ne? Tas ir pa daudz. Var pārbaudīt cilvēku arī mēneša laikā ;)

Man jau problēmas divas:

1) esošas līgumsaistības;

2) dzīvesvieta (nedzīvoju Rīgā).

 

Tāpēc ar mani nekas nesanāks, bet cilvēkam, kurš Rīgā dzīvo pie vecākiem un ēd uz viņu rēķina, tas ir labs piedāvājums - ieteikums - jāmeklē augstkolu tikko beigušo starpā vai jauno programmistu vidū, kas meklē darbu.

Link to comment
Share on other sites

cilvēku mēneša laikā pārbaudīt nevar. visādi ir bijis.

mani neinteresē parakstīt līgumu ar kādu kurš pēc gada aizskries prom citur, kur maksā par 20ls vairāk. vai vispār aizbrauc uz Īriju. arī bijuši gadījumi... diemžēl.

neinu protams 3 mēneši ir par maz lai novērtētu cilvēku (nu tā pilnīgi un galīgi), bet pasakot ka 3 mēneši ir pārbaudes laiks tu uzreiz redzi vai cilvēks grib nopietni un ilgstoši sadarboties vai skraidīt pa darbavietām kur vairāk piķo.

Link to comment
Share on other sites

Protams, cilvēki skraida no vienas darbavietas uz otru - tam par pamatu ir neapmierinātība ar algu. Bet Latvijā situācija ir tāda, ka algas daudzviet ir neapmierinošas un mazie uzņēmēji bieži vien nespēj maksāt īpaši lielas algas (it sevišķi tie, kuri maksā nodokļus), bet tava piedāvājums liels un pamatīgs plus ir, ka tiek maksāti nodokļi. Ja ņem vērā, ka, lai samaksātu algu parastam puikam ar nodokļu grāmatiņu 200 Ls uz rokas, darbadevējam tas izmaksā ap 340 Ls, ja maksā visus nodokļus, tad tas ir apsveicami. Un darbiniekam krājas sociālie uzkrājumi un tīra deklarācija - ļoti labi tas ir. Bet šai jomā ir paliela konkurence un neliels darbinieku deficīts un pat entuziasti bez izglītības dabū labus darbus ar labām algām :)

Link to comment
Share on other sites

es ļoti labi zinu cik izmaksā darbinieks uzņēmumam ar visiem nodokļiem un pēc pašreizējā budžeta sākumā piedāvāt vairāk nevaru (tas gan atkarīgs no programmētāja prasmēm - sākums var arī būt lielāks). nu un nafig arī piesolīt miljonus un tad aizbildināties ar naudas neesamību? tas vispār ir nožēlojami.

Link to comment
Share on other sites

Lasot šos suņa murgus, par to, ka alga par mazu... Alga ir nevis jāsaņem, bet jānopelna. Ideāls algas saņemšanas modelis - noteikta fiksēta mēnešalga + prēmijas par padarīto darbu, kā rezultātā viduvēja alga (viduvēja attiecībā pret šeit minētajiem iztikas minimumiem) nesanāk nemaz tik maza.

 

Protams, par 200Ls būs grūti speciālistu pārvilināt kaut vai no 250Ls algas, kā arī piedāvājot tādu pašu algu, varētu paraktīties ne katrs. Līdz ar to potensiāli tiešām vari cerēt tikai uz cilvēku, kas vēlas uzsākt savu karjeru IT jomā.

 

Un kas attiecas uz 3 mēnešu pārbaudes laiku, tad tas tiešām ir optimāls laiks. Sākotnēji tu iedot īstu darbu nevari, jo tev ir jāredz vai viņš kaut ko māk un jākontrolē rezultāti. Pēc tam jau jāredz vai ir potenciāls un vai tiešām cilvēks iederas tur, kur viņs ir nokļuvis. Bez tam arī tikai tad pamazām cilvēks sāk atraisīties un parādās tā cilvēcīgās īpašības un darba spējas..

 

Bet vispār - šādus topikus vajadzētu taisīt par slēgtiem. Paziņojums ir paziņojums un, ja vēlies zināt papildus detaļas, tad jautā privāti..

Link to comment
Share on other sites

Ir jāmin arī potenciālie projektu veidi... Teiksim, es vairs nekad neiešu uz kantori kurš nodarbojās ar xxx lapu izveidošanu.. Es pat pats aizgāju tā iemesla dēļ ;)

 

Ja minēsi, ka, piemēram, darbs būs saistīts ar SMS & etc krutām un incantām lietām, kur smelties zināšanas, tad gan zinkāre dubultosies.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...