Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

varbuutu buutu veerts padomaat par forumu FLASH un PHP, zinu ka daudziem shii lieta interesee aizvien vairaak. Forumaa ietilptu arii automaatiski klaat Flash > PHP > SQL un otraadi. Peedeeja laikaa populaars ir shaads savienojums

Posted

hehe..darklow me knowns jo sak shitadus jau izmantot :P

Posted

Hmm a ko tur iipashi apskatiit?

Flash > PHP man domaat neviens nejautaas.. Jo kaa padot vai sanjemt mainiigos imho visiem flashistiem ir skaidrs.. (man pat kaa neflashistam) (ja nu vieniigi kaut ko par secure alja SSL lietaam)

a PHP > SQL jau by default tiek apskatiits citur..

Incantaak buutu runaat par php iespeeju gjenereet flashu (swf) on the fly no koda :)

Posted

jep. man liekas taa buutu visincaakaa lieta PHP kodeshanaa - vieniigi ja nezini flash - tad pasmagi saprast kaa jamais vispaar darbojaas

PS: me no flash ne bum bum, bet gribaas taisiti kau ko

Posted

A varbūt uzliekam php GD&GTK un taisam binārās programmiņas & php-appletus no php?

Pagaidām esmu tikai tik tālu izvirties, ka taisu atskaites no php uz pdf ;)

Posted

Nez.. vai GD&GTK ir baisi jedziigi..

galugalaa php nav viss un manupraat tas diezko no softu developeshanas viedoklja nav a to savadaak velk uz "How to cook in PHP"..

Bet nu ja ir veelme un daritaaji tad noteikti ir arii rezultats.. takaa kapeec gan ne

php -> pdf,xls,doc imho nav nav nekas trakoti izvirtiigs :)

Posted

Venom pilniga GD&GTK izmantoshana nekur talu nenovedis, ta jau bus perversija..ta teikt, ir ari citas leitas, ar ko var izdariit :)

• Create New...