Grey_Wolf Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 _nn --> class "iipashiibu" mantoshana....... Un neaizmirsti ka Jebkurs arrajs var satureet citus arrajus (jebkursh masiivs var iekljaut, ne tikai mainiigo, bet arii citu masiivu vai objektu, vairaku liimenju masiivs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Geez programmejam OOP bet bez jebkaadas sajeegas par pamata lietaam. Paraadiishu uuber vienkaarshu piemeeru, varbuut aizdomaasies taalaak.. modulis1.php: <? $menu[] = 'Esmu modulis 1'; ?> modulis2.php: <? $menu[] = 'Esmu modulis 2'; ?> index.php: <? $menu[] = 'Sheit Kaut kaadi standarta galveniem menu'; include('modulis1.php'); include('modulis2.php'); echo implode('|',$menu); ?> ideju saprati? Proti kaut kaadi outputi saakas tikai peec "modulju" ielaades / inicializaacijas.. un kas tev liedz tajaa briidii mainiit / papildinaat izvades saturu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nn Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 bet kā to panākt ar OOP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Nafig ar OOP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nn Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 (edited) Gribēju visu ar OOP, bet laikam nesanāks. Edited February 2, 2006 by _nn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 geez.. ja ar OOP metodēm nemāki papildināt/izmainīt kādu mainīgo tad jājautā kāda jēga tev no tā OOP konkrētājā kodā / lapā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nn Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 Es vēl mācos, tadēl jau es jautāju pēc palīdzības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 templeitu sistēmas instanci uztaisi kā singletonu ( tepat forumā runāts par singletoniem, pameklē) katrā modulī tad tiec pie savas templeita sistēmas instances un izsauc no tās kādu setteri kas pieliek/pasaka kur dabūt [un varbūt kur rādīt] modulim vajadzīgo menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts