Jump to content
php.lv forumi

Ligums


hogz

Recommended Posts

Gribu jautaat, vai kaadam nav kaads hostinga liiguma paraugs kaut kur aizkjeeries, baigi vajadzeetu.

Varbutu arii kaads vareetu pastaastiit, kaa notiek piem. WEB-lapas nodoshana uznjeemumam, vai vnk tiek piestaadiits reekjins par sniegtajiem pakalpojumiem, piem.: (par web-lapas izveidi un hostingu uz x meeneshiem) vai web-lapa tiek nodota ar pienjemshnas-nodoshanas akta paliidziibu?

:)

Edited by hogz
Link to comment
Share on other sites

manuprāt, tas ir stipri individuāli.

principā, ja tas nav gluži divu dienu darbs un vienkārši savam čomam, tad tiek rakstīts līgums, kurā tiek minēta summa, par kādu apņemas veikt attiecīgo darbu. Pirms tam protams ir neliels izpētes posms, kurā uzzin pamatfrāzēs, kas būs nepieciešams. Tiek uzrakstīta pamata prasību specifikācija, kas nāk kā papildinājums līgumam vai atsauce līgumā what ever..

Līgumu principā nodala divās daļās - viena ir par projekta izsttrādi, otra par tā uzturēšana (kļūdu labošana, hostings, ja nav savs utt)

 

Projekta beigās tiek piestādīts rēķins, tiek parakstīts pieņemšanas-nodošanas akts un projekts principā pāriet uzturēšanas stadijā.. Kā nu vienojas par cenām, tas ir izstrādātāja-klienta vienošanās jautājums - izmaksas stundā, mēnešmaksa, par attiecīgu papildinājumu utt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...