Jump to content
php.lv forumi

Prakses vieta php koderim


Shaman`is

Recommended Posts

300 Ls ir Rīgā iztikas minimums vienai personai, kas ēd kā cālis - protams, nekādu kruto mašīnu ar nevarēs atļauties. Nafig visi koderi jāpataisa par "studenteļiem", kam vajag naudu tikai kartupeļiem? Tomēr, gadiem ir ņēmies un mācījies, kaut vai pašmācību ceļā - re kāda nepateicība. Un kas ir 500 Ls alga priekš profesionāļa? Vai vari atļauties par to algu nopirkt dzīvokli vai normālu auto (protams uz kredīta) - ne vienu ne otru jeb vismaz vienu, ja grauz nagus. Dzīves dārdzība pieaug un manuprāt, profesionāliem koderiem jāsaņem vismaz 800 LVL uz rokas, savukārt, man, ja biju ierakstījis CV pieredzi kas ir ap 3 gadiem utt., piedāvāja darbu par 300 LVL!? Nu i nafig man ņemties, es padomāju. Kas būs pēc vēl 3 gadu pieredzes - piedāvās par 400 LVL? Sviesc, ja ir darbi, kur bez pieredzes maksā daudz vairāk un galu galā vienmēr ir izvēle - Īrija!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

webā - neko daudz... tikpat..

Vienīgais izdevīgais variants ir ERP sistēmas (Java,Axapta,1C), kur jau uz licencēm vien apgrozās >10..100k

 

tikai dažreiz web-projektā var nopelnīt labi, un to- lielāko kumosu saņem projektu īpašnieks+vadītājs,.. koderi saņem tā kā parasti... tas ir fakts.. (īpašie gadījumi netiek ņemti vērā..)

Link to comment
Share on other sites

SkyD - pameklē netā... ;))

 

cenas svārstās tā aptuveni no 1000 - 5000 mēnesī...

 

protams, vienmēr ir variants braukt uz Īriju zemenes lasīt.

 

Robi - man tā tīri interesanti palikās - kas tie ir par darbiem, kur maksā vairāk par 400 ls mēnesī un - neprasot iepriekšēju pieredzi? es ar tādu gribu...

Link to comment
Share on other sites

ar algām latvijā bieži ir apburtais loks kuru vajag iekustināt un tad tikai runāt par labu algu. neviens tev nemaksās ja neko nezin par tavām spējām, turpretim daudzi darbinieki neko īpaši necentīsies pierādīt, jo alga ta maza.

 

Robi, nevienam darba devējam neinteresē ko tu vari/nevar ar savu algu izdarīt, bet gan kāds uzņēmumam no tava darba labums.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

×
×
  • Create New...