Jump to content
php.lv forumi

Prakses vieta php koderim


Shaman`is

Recommended Posts

Šobrīd ir iespēja pieteikties strādāt pie viena visai interesanta projekta.

Kickoff.lv

 

Kādas prasības? Noteikti liela vēlme kaut ko jaunu iemācīties.

Protams, būtu vēlamas kaut minimālās zināšanas php.

 

Ko cilvēks iegūs, piedaloties šajā projektā?

Daudz jaunu zināšanu. Gan par praktisko OOP izmantošanu, gan php patterns.

Kā arī, protams, gūs visai plašu ieskatu par klienta neizmērojamajām vēlmēm un reālajām iespējām ;))

 

Jāpiebilst, ka vismaz pagaidām šis projekts ir bezpeļņas, kas pēc definīcijas nozīmē to, ka par šo darbu netiks maksāts.

 

Kāda velna pēc tad pieteikties? ;)

Jo šī ir unikāla iespēja mācīties - būs pieejams skolotājs manā personā, kas palīdzēs apgūt visu, kas nepieciešams uzdevumu izpildei.

Turklāt - ja kādam gadās vēlme pakodēt ar kādu kopā nakts vidū - ir taču patīkamāk kodēt, ja pēc tam rezultāts tiek praktiski izmantots, vai ne?

 

 

PS. lūdzu bez komentāriem par izskatu - šobrīd tiek strādāts pie jaunā dizaina... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kāda velna pēc te bija QUOTE vajadzīga?!

 

:D, nu neies Tev neviens kaut ko bezmaksas taapataas dariit, vari necereet; un cilveekiem, kas sheit apgrozaas liekas visiem ir pasiem savi projekti vai vismaz ieceres, taa kaa naaksies vien pasham tikt galaa...Dah!Naivaa pasaule

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

;))

 

Ne visos bezpeļņas uzņēmumos algas maksā. Īpaši ja viss projekts, kā šinī gadījumā, ir ļoti jauns. Protams, gadījumā ja radīsies tāda iespēja, neviens naudu savā kabatā nebāzīs - atbilstošs darbs tiks atbilstoši atalgots.

 

Atbildot G-Style - kā smejies atceros kā pats pirms gadiem 2 strādāju praksē tādā droši vien nedzirdētā uzņēmumā kā "Exigen Latvia". Nu re...

Cilvēkiem, kas patiešām grib kaut vai dabūt ierakstu CV - no pieredzes varu teikt, ka jebkurā darba intervijā prasīs, ko Tu proti un ko esi uzatisījis, un kur esi strādājis - šāda iespēja noderētu.

 

Un pilnībā piekrītu v3rb0 - privātstundas te daudziem noderētu. Neesmu, protams, drausmīgi gudrs - līdz profesoram tālu ;)))

Bet šo to zinu un pamācītu.

 

Protams, nedomāju ka kāds ar patstāvīgu darbu ko tādu gribēs darīt tikai ieraksta CV dēļ.

 

Naivā pasaule, G-Style? Es zinu pietiekoši daudz cilvēkus, kas darbojas bezpeļņas projektos. Laikam pat pārāk daudz... vienīgā nelaime- viņi visi tiešām ir aizņemti ar saviem projektiem. (ne tikai IT)

 

Un par php kursiem, cik esmu redzējis, jāmaksā...

Link to comment
Share on other sites

Vai varētu palūgt šī foruma asus novērtēt šīs pašreizējās kickoff.lv lapas dizainu? Man radās iespaids, ka līdz šim tur praksē strādā vai nu pats tēmas atklājējs, vai arī cilvēki ar dīvainu dizaina izjūtu. Jā... nevar jau vienlaikus pārzināt visu... dalīties pieredzē par PHP un būt speciālistam dizaina jomā...

Link to comment
Share on other sites

;)))

 

es jau pats minēju, ka dizains šobrīd tiek pārstrādāts. ja rūpīgāk palasa iepriekšējos postus...

turklāt - viena lieta ir novērtēt. cita - uztaisīt pašam... es, protams, neapšaubu neviena klātesošā spējas dizaina jautājumos. ;))

 

un zxspectrum - Tev neapšaubāmi ir taisnība - nevar būt vienlaicīgi specs daudzās jomās. kaut ko vienmēr varēs zināt vairāk, kaut ko - mazāk.

Edited by Shaman`is
Link to comment
Share on other sites

es pac 2 gadus neko nedariiji, sev prieka peec taisiiju visaadus skriptinju, viesu graamatas, ar failiem kraameejos, taa arii maaciijos php, kad zinaaju ka man zinaashanas ir daudz maz normaalas, tad saaku straadaat .... :)

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...