Battlemage Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Lieta tāda, ka man favorītos stāvēja ļoti daudz svarīgu linku un visāds stuff's, bet vienu dienu ieslēdzot PC, visi bookmarki ir pazuduši un arī nekur failos viņus nevarēju atrast. Visi svarīgie linki, norādes kuras biju saglabājis - pazuduši. Vai viņus ieliekot arī kaut kur citur viņi uz PC saglabājas, vai kā savādāk viņus var dabūt atpakaļ ? Cerams ka sapratāt kas pa problēmu. Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Ja zem tava firefokša profila direktorijas bookmarks.html vai .bak failā to nav, tad vairs nav bookmarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 īstie vīri svarīgām lietām bakupus netaisa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Bet protams. Man arī nav bookmarku bakupa. Es piem nesaprotu kā šādi var pazaudēt bookmarkus. Vai nu vīruss patīrījis Application Data vai nu kautkāds cleaneris tiek lietots kas to dzēš. Citādi jau paši no sevis nepazudīs tak. Ā nu vēl variants - firefoxis nokrešoja un pazaudēja visu.. kautgan tas mazticamāk nekā tie pirmie varianti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 bookmarki tak glabajas usera profilā - savu profilu (home diru) bakupojot šamie ar nobakupojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 To tu man saki? Es taču to zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Ā nu vēl variants - firefoxis nokrešoja un pazaudēja visu.. kautgan tas mazticamāk nekā tie pirmie varianti.Ne sūda. Esmu reizes 4 tā visu papisis. Un vēl pāris ļautiņi šo to pazaudēja, pie kam bija izteitki nelaimīgi, jo tur bija visādas foršas lietiņas savāktas, kuras pēc tam lāga nevarēja atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Nu nez. Man arī FF krašoijs ir. Īpaši alfa un beta versijas. Un diezgan bieži. Bet ne reizi neesmu pazaudējis neko no profila. (nu labi vienu reizi gan, bet tad pats netīšām visu izdzēsu, bet tas jau cits stāsts :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 es pats uz localhosta esmu uztaisījis grāmatzīmju vietiņu, kura ir balstīta uz vienu txt dokumentiņu un pārdesmit rindiņu kodu :) vienīgā grātatzīme no ff ir uz localhost/gramatzimes/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battlemage Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 (edited) Varbūt profesionāļi var pateikt kā man tagad droši viņus saglabāt kaut kur, lai tas otrreiz nenotiktu. Pareizāk ja notiek, lai var viegli ielikt atpakaļ. Un jā, es esmu lama šajās lietās. :) Edited December 29, 2005 by Battlemage Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ja tiek konkrēti par Firefox vai Thunderbirdm tad http://mozbackup.jasnapaka.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts