Jump to content
php.lv forumi

Formu ggeneraators


Maize

Recommended Posts

Labriit!

 

Es ticu, ka par to jau drossvein sseit ir runaats un daudz tomeer nesitiet mani par to ka neatradu! :)

 

Mana probleema:

 

Man nu baigi vajadzeetu kaadu skriptinnu kas baigi forssi ggenereetu forminnas bez skripta rakstiissanas! Nu kaa piemeeru varu mineet ssito:

http://phpforms.net/demo.html

Ssitas ir pa maksu bet es ticu ka taadi ir arii FREE! Patiesiibaa ar ssitaadiem saskaros pirmo reizi un taapeec iisti nemaaceessu pastaastiit ko es no taada ggeneraatora gribu bet tomeer meegginaassu paaris teikumos:

1) Man vajag lai suuta uz e-pastu formas laukus (super buutu ja kautkaada suutiissnana uz Datu baazi vai failaa arii buutu)

2) Pat nezinu - taa kaa linka piemeeraa - forssi buutu formu izvietot lapaa vienkaarssi pannemot skruiptu vai nez - kautkaadu includi ielikt

 

Labi! Es buussu prieciigs par jebkuru ieteikumu! Paldies jau iepriekss un veelreiz sorry ja ssaadas teemas jau ir runaats.

Link to comment
Share on other sites

hmnc--> pilniigi piekriitu :)

viss kas der visam neder nekam ;)

cik tad taa darba formu uztaisiit --> tieshi taadu kaa vajag un krietni leilaaka garantija ka viss straadaas.

nevis uzgenereet 2 formas taas sabaazt 1 lapaa un briiniities Man nekas nestraadaa Heelp.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Maize, tik tiešām labāk uztaisīt pašam savu formiņu, savādāk no visādām lapiņām vari dabūt kodiņus ar kļūdiņām, kas sekojoši nestrādā, un tad tev vajadzēs palīdzībiņu ar šo novilkto kodu labošaniņu, bet tādas lietiņas šajā forumiņā nevienam nepatīk ! ;)

Link to comment
Share on other sites

nu bet kas par problēmu, piemēram ja vajag 75 checkboxus, uztaisīt vienkāršu cikliņu kurš izdzen visu cauri? un tas pats pie apstrādes... tas viss proces noteikti būs ātrāks reizes 10, vieglāk modificējams, etc etc etc.

 

jādomā līdzi :)

Link to comment
Share on other sites

patForms laikam ir arī formu validēšana un met atpakaļ kad kaut kas formā nav valīds. nelietoju, nezinu cik jauki tas strādā, bet ar roku no nulles taisīt visu formu validēšanu ir gāāārlaicīgi un laikietilpīgi.

imo ja ir vajadzība pēc daudzām samērā vienkāršām-'četrstūrainām' formām, tad ir vērts apsvert kādu formu abstrakcionēšanas risinājumu.

Link to comment
Share on other sites

nu man gan neliekas, ka formas veidot ir sarezjgjiiti, kaut gan pats arii esmu taisiijis klasiiti prieksh formu gjenereeshanas, tomeer taas izmantoshana nav 100% atmaksaajusies, bet nav arii taa, ka zemee nomests laiks, tomeer ja taa padomaa, tad taas klases izmantoshana leenaam tiecas uz nulli.

 

gaumes jautaajums.

Link to comment
Share on other sites

pie validācijas gandrīz vienmēr vajag arī izraibināt kļūdaino formu, līdz ar to viss tas būs diezgan saistīts kopā ar formas htmla uzģenerēšanu. protams var formas izraibināšanu ar roku un validēt tikai vērtības, bet tad no tāda visur lietojama validatora nav īsti jēga, jo pārbaudīt vai cipars ir cipars var arī tāpa ar tik pat īsu scriptu kā ar kaut kādu validatoru.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

imo labs formu ģenerātors nav uztaisīt tikai formas htmlu no masīva kurā sarakstu ka formā man būs 2vi texta lauki un viens chekboxis.

 

īsti nesapratu pēdējo teikumu - kā uztaisot korektu formu atkrīt iespēja ka useris neaizmirsīs aizpildīt kādu lauku?

Link to comment
Share on other sites

es ar nesapratu :D formu ģenerēšana un validācija ir pavisam dažādas lietas.

 

bet nu - nav ko lieki raibināt formas! atzīmē kādi ir prasītie lauciņi un pie error izmet ārā, ka kkas nav īsti labi un miers + saraksti visos lauciņos postētās vērtības (nejau dzīt viņas cauri kaut kādam filleram.. ). vidusmēra lietotājam vairāk neko nevajag. un validācija jau vispār ir domāta, lai kādi lohi s durji nepilda tukšas/spamainas formas vai arī kādi gudrinieki nemēģina injekcijas taisīt :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...