tomaac Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Man ir forma, kurai ir poga Save un attiecīgi izpildās kaut kāds kods. Man vajadzētu, lai tai pašai formai būtu vairāk kā viena poga, piemēram, poga Reset, kuru nospiežot izpildītos cits kods. Kā to var panākt? Otrs jautājums - vajag vēl trešo pogu "Close", kuru nospiežot aizverass forma (window.close) Kā uztaisīt, lai pirms aizvēršanas (poga Close, alt+f4, x) tiek pajautāts "Do you want to close"? un ir trīs izvēles iespējas - Close without Save, Close and Save, Do not close - un attiecīgi nospiežot katru pogu izpildās savs kods. P.S. es ir diezgan iesācējs iekš PHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Pirmkārt jau taviem jautājumiem nav ne mazāka sakara ar PHP! Formas katrai pogai uzliec konkreetu nosaukumu un value un tad pie datu saņemšanas pārbaudi, kura poga nospiesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 neaizmirstam par tipiem: submit - submito formu (get/post) uz padoto action reset - attīra formu (<input type="reset"/>) aizvērt logu - ar onClick, javascript - window.close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 (edited) <input type="submit" value="daram pirmo" name="dar1"> <input type="submit" value="daram otro" name="dar2"> <input type="button" value="aizveert logu" name="close" onClick="java script:window.close();"> <input type="submit" value="dzeest ierakstu" name="del" onClick="java script:return(confirm('Tieshaam dzeest?'));"> <?php if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ if(isset($_POST['dar1'])){ //daram to kas paredzeets pie pirmaas pogas } elseif(isset($_POST['dar2'])){ //daram to kas paredzeets pie otraas pogas } elseif(isset($_POST['del'])){ //dzeesham } } Galvenais ko atcereeties, ka to pogu, kurai buus jaaizpildaas, ja kautkur formaa pildot kaadu lauku un nospiezh enter(nosubmitojas forma), tad vinsh pienjems, ka nospiests ir tas submits, kursh no augshas html`aa buus sastopams pirmais. Par to, kaa uzzinaat vai lietotaajs ir aizstaisiijis paarluuku jau tika runaats ieksh JavaScript sadaljas pirms kaada laika un atbilde taa arii netika guuta. UPD: jaa, php_Stopp taisniiba, izlaboju Edited December 11, 2005 by Kristabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 kļūda Kristabs posta 4. rindiņā - input type="submit" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 (edited) kapeec kljuuda ??? man gan liekas ka nau kljuuda onClick="java script:return(confirm('Tieshaam dzeest?'));" kad nospiediis to pogu, useri izleks logs Tieshaam dzeest? ar pogaam OK un Cancel ja nospiezh ok, lapa submitojas, ja cancel, nekas nenotiek :) Edited December 11, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 kļūda jau tika izlabota :) bet nu bija, tātad man bija taisnība :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts