S_K Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 :huh: Kaa var uztaisīt php funkciju, kas novērš flood ? Piemēram: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pārvēršās par: aaa... Piemēram: 12345 12345 12345 12345 12345 12345 Pārvēršās par: 123... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 wordrap un moss der arii eregi_replace pasties manuaalii ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted October 10, 2003 Author Report Share Posted October 10, 2003 :( maybe varētu paraugu parādit nelielu, lai saprotu, kā tad tas isti javeido ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 tev rokas liikas? http://lv.php.net/manual/en/function.wordwrap.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted October 10, 2003 Author Report Share Posted October 10, 2003 :lol: nu apraksts par funkciju un ? Es taksh prasiju pilnu kodu paraugam, es taksh neprasiju kaa darbojas wordwrap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 :lol: nu apraksts par funkciju un ?Es taksh prasiju pilnu kodu paraugam, es taksh neprasiju kaa darbojas wordwrap... tev ar visu gatavu vajag. paeksperimentee pats. vienkaarshi mainiigo, kuraa tev atrodas teksts, kuru ievadiijis komenteetaajs, tev vajag apstraadaat ar wordwrapu peec manuaalii mineetaas metodes, kuru, kaa es nojaushu, tu esi sapratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 uz ātro: $post=preg_replace('/[^ ]{40}/m',"$1 n",$post); ķipa: ja 40 reizes netrāpās atstarpe, ielkt atstarpi un jaunrindu. Droši vien vajadzētu uzlikt /U parametru un iziet visu stringu ciklā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted October 13, 2003 Author Report Share Posted October 13, 2003 :huh: Kā var novērst šādu flūdu: Fatal error: Call to undefined function: vote() in c:wwwindex.php on line 31 Fatal error: Call to undefined function: vote() in c:wwwindex.php on line 31 Fatal error: Call to undefined function: vote() in c:wwwindex.php on line 31 utt. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 Tas jau nav flūds, bet kļūdas paziņojums! Kā tikt vaļā: raxtīt normālu kodu! Šajā gadījumā var pārbaudīt un ja neexistee vajadziiga f-ja, to radiit virtuaali: if (!function_exists('vote')) function vote() {}; Vai nu skaties php.ini ap error_level (jaauzliek kaut kas liidziigs ~E_ALL); Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 http://paste.php.lv/447 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted October 13, 2003 Author Report Share Posted October 13, 2003 TO Venom, ja es saku fluuds, tad tas bija domāts, kā piemērs, kļūdas var apiet vienkarši priekšā pieliekot @ zīmi, bet piemēram: Es tur biju 2003.gada 13.oktobrī, man ļoti patika Es tur biju 2003.gada 13.oktobrī, man ļoti patika Es tur biju 2003.gada 13.oktobrī, man ļoti patika utt. Kā šādu flūdu novērst tad ? :huh: TO laacz, nu tur jau izskatās kaut kas sakarīgs, paldies! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 S_K, ja tu domā flūdu, tad tas darās dažādi: a) Ņemam un pēc posta (db ieraksta izdarīšanas) redirektējam (vēlams ar header() funkciju) uz komentāru lapu; b) Neļaujam vēlreiz to pašu saturu iepostēt 5 minūtes (mīnuss -- pie katra komenta posta jāveic selekts no DB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted October 13, 2003 Author Report Share Posted October 13, 2003 laacz, :huh: a) Tā jau daru! B) Kapēc vispār butu jaatļauj 'vēlreiz to pašu saturu iepostēt ', labāk uzlikt, ka cepumos tiek ierakstīts tas limits 5 min nākamai ziņai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 Nu, cepumi var nebūt enablēti. Bieži vien tā notiek. Kā arī, laika ierobežojums nav laba lieta. Galu galā, aktīvu diskusiju gadījumā tas var sagādāt mežonīgas neērtības un dusmu uzplūdus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted October 13, 2003 Author Report Share Posted October 13, 2003 Priekš aktīvām diskusijām ir čats! Bet kā tad lai izvairās no tiem fluudotajiem, kas piemēslo visiem gaisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts