Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bet protams! Ja jau nestrādā, kā gribi, tad tu acīmredzot esi nepareizi uzrakstījis.

Vai tad, ja tu būtu uzrakstījis pareizi, tad viss nestrādātu kā vajag?

Posted

Ja register_globals ir ieslēgts, tad izskatās, ka vajadzētu iet (ja protams nav kāda maza sintaktiska kļūda ielaista).

Posted

starpiiba? nu php to visu tavu html parsee un laiz caur php. ja tu izvadiitu html bez php, lapa aatraak atveertos, jo nebuutu jaadarbina php...

piemeers iz dziives, saprotams.

Ja tu esi kaadaa eekaa, piem 3 metrus no eekas durviim. tachu tu zini ka arii maajas otrajaa galaa ir durvis, tachu liidz vinjaam ir 10 metri. tu tach neiesi liekus 7 metrus, ja vari ieziet pa durviim,kuras ir 3 metrus no teviim. un galu galā ātrāk tiksi ārā. taa pat ir ar php, kapeec uzreiz neizvadiit html, bet to dariit caur php? :huh:

Posted (edited)

nu ja vienīgais ka ātrāk, bet šoreiz svarīgāk ir lai strādātu vispār :D

edit: sorry mana kļūda atkal, php fails bija send2.php , a sho rindiņu aizmirsu izmainīt : '

"<FORM method=\"POST\" action=\"send.php?mails=send\">"

Edited by keissfootball
Posted

aa veel taads jautaajums, ja es gribu vinju ielikt tabulā, to sūtīšanas formu, es raxtu

if ($id=="sutit"){
include 'send2.php';
}

bet tad viņš atver vienkārši to formu uz baltas lapas, bet kāpēc viņš neliek viņu tabulā???

Posted (edited)

<table><tr><td><?

if ($id=="sutit"){

include 'send2.php';

}

?></td></tr></table>

vai arii

<?

if ($id=="sutit"){

echo '<table><tr><td>';

include 'send2.php';

echo '</td></tr></table>';

}

?>

Edited by Klez
Posted (edited)

nee, tabulaa jau vinsh ir nu apskaties

www.lfka.lv/lfka.php

redzi visi teksti verās tabulā, bet tagad uzspied uz kontaktloga (apakšā) adreses ervinskeiss@inbox.lv , paskat ko viņš ver vaļā tabulu samazina un vēl kaut ko piliek klāt.

Edited by keissfootball

• Create New...