Jump to content
php.lv forumi

par lietotaaju darbiibu logoshanu


andrisp

Recommended Posts

ir pasham sava vienkaarsha sisteeminja kaa logot lietotaaja darbiibas

 

pie katras svariigas darbiibas (manupraat) tiek izsaukta funkcija, kas vienaa tabulaa ieraksta, kas izdariits, kad un kursh. Tiek logotas taadas darbiibas kaa ielogoshanaas laiks, dzeeshana, redigjeeshana utt, probleema ir ar izlogoshanaas logoshanu .. ja juuzeris nospiezh logout tad viss ir ok, to ierakstaam tabulaa, bet ja juuzeris vienkaarshi aizver browsera logu ciet ? kaa lai to ielogo ? vai vispaar var kautkaa to piefikseet un ielogot kaa 'juuzeris izlogojaas' ?

 

tas viss ir vajadziigs statistikai un lietotaaju kontrolei.

 

paldies

Link to comment
Share on other sites

iisti nevar.

var meegjinaat nochekot, ja lietotaajs kaadu 1/2h nav veicis pieprasijjumus uz sho lapu, tad pienjemt, ka vinjsh ir aiveeris brouzeri un veikt ilzogoshanu.

 

es iedomaajos, ka vareetu ar javascriptu kautkaa.. zinu ka ir taads onclose :) vai kautkaa taa..

 

jaaapskataas buus

Link to comment
Share on other sites

nu nezinu,nezinu par to onclose :)

 

un ja nu arii tev atrodaas taads events, tad ko dariit, ja lietotaajs vienkaarshi ieraksta jaunu adresi? domaa tava lapa ir vienigaa interneta plashumos?

Link to comment
Share on other sites

imo labāk ir skatīties vai pēdējas X minūtes lietotājs ir izrādījis dzīvibas pazīmes, jo

ne jau tikai ar loga aizvēršanu iziet no sistēmas- vēl ir kompja crashi, elektrības pārrāvums un ļaunās apkopējas, kas tīkla vadus kkur izrauj.

Link to comment
Share on other sites

ljaunaas apkopeejas :D njaa, mums visi vadi skapii staav, lai gan apkopeejai ir access uz treshaa staava skapi, un tur daudz vadu ira ...

par lietu. vieniigais variants tiehaam ir skatiities, ja lietotaajs pus stundu neko nau dariijis, taatad vinsh ir aizgaajis no lapas. citi varianti nau. manupraat ..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...