Jump to content
php.lv forumi

JS: kaa apstaadinaat paarziimeeshanu uz briidi?


Vilx-

Recommended Posts

Lieta taada, ka lapaa peec ielaades ar JS tiek apstraadaats liels daudzums elementu, un tie (atkariibaa no loga izmeera) tiek izstiepti peec vajadziibas. Liels daudzums shajaa gadiijumaa ir >50, jo tur jau saakas bremze. Man skjiet, ka probleema ir taa, ka IE (mani interesee tikai shis browseris) peec katras izmainjas grib to visu paarzimeet (t.i. paarreekjinaat visu HTML) un tad tikai kjerties pie naakamaas JS komandas. Vai ir kaada iespeeja apstaadinaat HTML paarziimeeshanu, pamainiit platumu visiem objektiem peec vajadziibas, un tad tikai paareekjinaat/paarziimeet lapu?

Link to comment
Share on other sites

Vai ir kaada iespeeja apstaadinaat HTML paarziimeeshanu, pamainiit platumu visiem objektiem peec vajadziibas, un tad tikai paareekjinaat/paarziimeet lapu?

Nē, nevar. Pats kādu laiku atpakaļ meklēju kā to panākt. Nesanāca.

Link to comment
Share on other sites

Diemzjeel vajag JS. Situaacija ir nedaudz kompliceeta, un bez JS tur neiztikt. Un shai lapai requirementos taapat buus JS, bez kura vinja jau sen nav lietojama. :P Ak, jaa - tas nav saistiits ar to mirkli, kad IE maina loga izmeeru. ;)

 

Anyway - paldies, bubu, par atbildi. Zjeel, protams. :( IE JScript ir taads bremze!

 

Var gan :)

ja tie ir DHTML elementi tad mieriigi :)

sakumaa visu izreekjini un tikai peec tam inicializee :)

Nee, reekjinaashana jau ir fixa. Bremze ir tajaa briidii, kad es pasaku elem.width=xxx. Taapeec ka tajaa briidii vinjsh grib paarziimeet elem. Vai vismaz paareekjinaat HTML izskatu, kas arii ir pietiekoshi bremziigi, jo lapa ir relatiivi sarezgjiita. :(
Link to comment
Share on other sites

radikali, bet nu ja citadi nevar, tad

1. ielade lapu ar kaut javascriptu kas salasa loga izmeerus + veel kaut ko, ja vajag

2. javascripts nosubmitee savaakto uz serveri

3. servera pusee uzgeneree html ar visiem width un height tik cik vajag.

Link to comment
Share on other sites

bet vai tiesam vajag veel staipiit to logu :) nu ja staipiit arii grib tad nekaa, paarlaadeet uz katru staipiisanu nebuus smuki.

imho weba ui ir diezgan daudz ierobezojumi lai uz taa netaisiitu formas kaadas ir 'parastaas' programaas. gribi taadu interfeisu - taisi ar valodaam kas tam domaatas, piem izmanto javas webstartu un njemies ar swing vai swt. vai izveelies ko citu no veel 100 un 1 valodaam/tehnologijaam/libiem uz kuram var taisit klients/serveris aplikacijas ar ne-webisku interfeisu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...