Jump to content
php.lv forumi

Foruma sadaļas


Recommended Posts

Nupat nedaudz iekarsu un sākām ar Roze diskutēt par to, cik korekti bija uzdot šo jautājumu, tajā foruma sadaļā.

 

Tad nu nedaudz pakomentēšu savas izjūtas. Es te visu dienu nesēžu, ienāku varbūt divas reizes, parasti, no rīta un vakarā. Parasti skatos jaunos postus, lai pasmeltos ko jaunu. Bet, man ir jāiziet cauri ļoti lielam daudzumam postu, kas mani apmāna ar savu virsrakstu un sadaļu, kurā tas ir ielikts.

 

Skatoties uz to postu, ja cilvēks būtu paskatījies literatūrā, kā PHP jāraksta datu apstrāde no MySQL, tad visticamākais šāds jautājums nemaz nerastos.

 

Mani secinājumi ir tādi, vai nav vajadzīga sadaļa, kurā attiecīgi rakstītu tie, kuri ar PHP nav īpaši vēl iepazinušies.

Link to comment
Share on other sites

par tiem njuubijiem un atsevishkju sadalju... briest briest shii probleema, cerams arii admin nobriediis un taadu arii izveidos. Bet, tad reekjinaties arii ar taadu situaaciju, piemeeram, tiem, kuriem likaas, ka ir uzdevushi gana labu jautaajumu, bet te kaadaa jaukaa mirklii tavs jautaajums ir paarcelts nekur citur kaa njuubijiem domaatajaa sadaljaa! Cool! :) Man liekas vot tad gan mees te redzeetu, kurs ir njuubijs :)

Edited by Analgiins
Link to comment
Share on other sites

Viens gan man ir žēl, izskatās, ka no adminiem un moderatoriem te praktiski neviena nav, kāpēc? :-(

Kapēc tad nav?

Bet sistēmas kā tādas darbību/kvalitāti jau nenorādā kaut kādu moderatoru aktīva ņēmšanās, bet gan tas ka tā pati spēj par sevi pastāvēt un dalībnieki tajā uzvedas korekti.

 

Tā nav, visi jautājumi nav nemaz tik, kaa tu saki nuubiski.
Bet kurš būs tas kas spriedīs kas ir noobisks jautājums kas nav? Kur būs tā robeža kad topicu movoojam kad nē?

 

No offence a ja nu man šķiet ka visi tavi jautājumi ir nuubiski? Tu būsi priecīgs par to ka es tagad sākšu moovošu tevi uz /dev/noob ar tāļāku novirzi uz google vai rtfm?

Link to comment
Share on other sites

Mana doma vairāk ir tāda, ka tas, kurš posto, tas arī izvēlas, ja viņš ir nesen tikai sācis rakstīt PHP un nav pārliecināts par sevi, tad viņš raksta attiecīgajā sadaļā.

Protams, būs tādi, kas postos tāpat tur kur pagadās, tas būs vienmēr. Bet, vajag arī iespēju ievietot tādā sadaļā. Varbūt sadaļu skaits ir ierobežots? Nedomāju viss, tad kāpēc tādu neizveidot?

Ir arī tādas lietas, kā balsošana, varam izveidot, lai tauta pasaka vai vajag tādu sadaļu vai nē un tad arī redzēsim. Es tikai piedāvāju iespēju, kaut ko mainīt :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

so 'PHP un iesācējs/noobs (es)' ?

 

Manuprāt kaut kā kreisi.. kas vēlas atbildēt uz šādiem postiem to var darīt (neviens jau nespiež).

Kas vēlas kaut kādu visaptverošu info tas paskatās

http://php.lv/f/index.php?showtopic=2935

 

Forumu jau idejiski ir grūti sabīdīt tikai kā Know-How resursu, jo lielākoties tiek risinātas individuālas (kādas nu kuram) problēmas..

tam jātaisa atsevišķa lapa kur gribētāji var iebakstīt kaut kādus savus tekstus.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...