Klez Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Patreiz forumā tiek taisīti galīgi debīli topiki. Manuprāt tas nav normāli. Piem topika nosaukumi: 'vēl viena problēma' , 'es zinu ka apniku jau jums' , 'jautaajums' , 'Vēlētos Zināt' , 'Man arī ne pa tēmu' utt ... manuprāt ja ir tāds debīls nosaukums topikam, tad viņu vajag dzēst. Ja jau reiz cilvēks nevar izdomāt sakarīgu topika nosaukumu (respektīvi par tēmu) , tad pašā topikā ar nekas sakarīgs nav. Forumā jau arī tas ir pierādījies.. Piem tēma: redirect or smth? manuprāt tur galīgi nosaukums neatbils tēmai ... Ko jūs pārējie par to domājat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Šāds topiks ik pa laikam uzrodās.. A ko padarīt? Tāpat ne pie kāds skaidrības nenonācām. Tādi topiki vienmēr būs un radīsies. Nemāk cilvēki domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Es teiktu, ka atbilžu ātrums, kvalitāte un daudzums ir tieši proporcionāls jautājuma uzdevēja vēlmei dabūt normālu atbildi (uzrakstīt normālu tēmas nosaukumu, normāli aprakstīt savu problēmu utt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 16, 2005 Author Report Share Posted October 16, 2005 nu ja galiigi tizlu nosaukumu ielikt , piem kaa "nubiks grib maaciities" vaig dzeest aaraa. buus maaciiba,lai domaa normaali topiku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Saproti, kad izdzēsīs viņa topiku, tad šis uztaisīs jaunu topiku ar tekstu: "eu maitas admiņi/moderi, ko dzēšat manu topiku, es te iesācējs, nekā vēl nemāku gribu mācīties", utt.. Un tā katrs otrais darīs, nu un kāds no tā labums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 16, 2005 Author Report Share Posted October 16, 2005 nobanot to maitu un viss. Peec tam ja forumaa ko vaidzees atrast, tad peec gada vai diviem buus pilns ar taadiem topikiem kaa "nobiks grib macities", vienk buus gruuti ko atrast ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Nevajag pārspīlēt! Ir tak forumam lietošanas noteikumi, jāvadās pēc tiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 a varbuut neteereet savu laiku un neatbildeet - nu vismaz ne pa teemu uz taadiem jautaajumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts