Jump to content
php.lv forumi

nubiks grib maaciities


nubiks

Recommended Posts

Man arii shaada probleema kaa tam futbolista vai varat man izskaidrot :D

 

Karoche man ir kods, ar style un marginiem, Firefoxaa viņš piemēram nerāda atstarpi starp skaitītāju un maliņu (kā man vajag un to nav jāmaina), bet IE rāda, savukārt banerim otrādi, FF rāda (kā man nevajag), bet IE nerāda atsarpi, ko darīt, varbūt kaut kā citādi centrēt??? VARAT APSKATĪTIES FF versiju - http://84.237.157.15/FF_versija.JPG IE versiju - http://84.237.157.15/IE_versija.JPG

24683[/snapback]

Edited by nubiks
Link to comment
Share on other sites

Šitais, ja kas velk uz CSS sadaļu vispār. Bet nu varēji jau konkrētu, nelielu piemēru iedod, kas kā nerādās (tikai ne visu lapas sourci! nevienam nav vēlēšanās burties desmitos kilobaitu) Un pateikt kā gribi to redzēt.

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

Nu bet tu saki, ka marginus var bīdīt? Un tagad prasi ar ko vēl var bīdīt? Pasaki, kā izpaužas tava bīdīšana, jeb labāk:

 

Bet nu varēji jau konkrētu, nelielu piemēru iedod, kas kā nerādās (tikai ne visu lapas sourci! nevienam nav vēlēšanās burties desmitos kilobaitu) Un pateikt kā gribi to redzēt.
Link to comment
Share on other sites

man vajag piemeeram aizbiidiit javascripta kodu kas patieshaam ir kustiigais links. ar marginu paliidziibu es to nobiidiiju tur kur vajag bet tad tas ka vinsh ir nobiidiits neraadaas operaa taapeec es prasu ar ko veel var biidiit lai raadiitos visos browseros pareizi :huh:

Edited by nubiks
Link to comment
Share on other sites

davai konkreets jautaajums, kas kur tieshi nestraadaa, un tad buus konkreeta atbilde, a to shitaa neko nevar saprast. Man tur kaut kur kaut kas neiet.. nu sorry, koch pacenties un uzdot skaidru jautaajumu, te seezh cilveeki, kas kaut ko saprot no taa un sen jau vairs nedomaa "njuubie" liimenii, taapeec gruuti saprast

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...