Delfins Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 es ja uteicu, tad, kad nav INPUT elemnts iekšā, nekāda scrollinga nebūs... moš FF1.4 (1.8moz) tas jau izlabots ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ansis Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 Uuuuu blin labais :) <body> <center> <table width=100% height=100% border=0 cellpadding=0 cellspacing=0> ye ye,... nebrīnos, ka scrolls nestrādā :) 23884[/snapback] Ar <table> man skiet daudz vieglaak uztaisiit taisiit dizainu, kursh izskatiitos taa, kaa gribu. OK, esmu uztaisiijis versiju bez nevienas <tables>, viss dizains ir pasleepts ieksh css. (taas bija mociibas diezgan...) http://www.psih.lv/d/index.php?cat=1 FF neskrolleejas!!! (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7) IE - skrolleejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 http://www.psih.lv/d/index.php?cat=1 24193[/snapback] man liekas ka taa skroleesana tur ir pilnigi lieka un traucee lasiit textu.. pat uz mazas rezoluucijas 1024x768 paliek daudz neizmantotas vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Acīmredzami taisīts tīri priekš 800x600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ansis Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 OK, shii diskusija bija par funkcionalitaati, nevis dizainu. Katraa gadiijumaa paldies visiem, kuri piedaliijaas/padaliijaas. Sho to jaunu atklaaju, bet jautaajumi arii ir palikushi. Katraa gadiijumaa par kaartosanu ar <div>iem ir skaidrs - daudz lielaaka elastiiba, no vienas puses, un - var riktiigi nop*sties, meeginot dabuut kluciiti tajaa vietaa, kur tam jaabuut - pie tam, lai tas korekti straadaa dazaados browseros. Piem - paliek jautaajums, kaa lai <div> pielipina saakotneejaa ekraana apakseejai malai? Nu, ko? Teema sleegta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Runa ir par to, vai scrollējas ar peles rulli vai nē! Tā arī ir - uz IE skrullējas ar peles rulli, bet pārējiem nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts