Jump to content
php.lv forumi

Alus!


Robis

Recommended Posts

Nu, tā - iesāku dienu ar "Cēsu Premium Export" :) Likās normāls alus, jo piemēram, vakar dzēru to "Euro" (dzeltena bundža), kas likās daudz sliktāks, taču, piemēram, paņemot tagad "Tērvetes Senču" - šis liekas vēl labāks par Euro un Cēsu Premium Export kopā! Bet cenas ar nemaz tā neatšķiras - Cēsu Premium ir dārgāks par Tērvetes Senču, savukārt Euro ir tikai nedaudz lētāks par Tērvetes Senču, savukārt, daudz sliktāks! :)

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt kvalitāte / cena koeficienta ziņā viens no visaugstākajiem rādītājiem ir Tērvetes Senču alum :) Nez, nu Aldara ali nepatīk - pārāk tādi pasterizēti... Cēsu alus - nu tā nu tā - katrā ziņā - cenu neattaisno (varētu būt lētāks).

Link to comment
Share on other sites

Pēdējā laikā maz sanāk alu pagaršot, bet ja sanāk tad droši vien aldara gaišo. Viens auksts, atspirdzinošs 0.5 pēc smagas dienas ir baigi labs, tik nevajaga aizrauties B)

Link to comment
Share on other sites

Viennoziimiigi Teervetes vislabaakais (no pashmaaju aliem)

 

Veel ljoti gards alus ir Fleku (vai kaa shamo raksta..) bet shamo tikai var nopirkt vienaa valstii, vienaa pilseetaa, vienaa krogaa - Praagaa Fleku krodzinjaa.. veikaliem ar netirgo.. a zheel..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...