Blitz Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Lab jautajums varbut atkal stulbs, bet google nepalidz... Vai var padot teiksim caur formu kadu noteiktu vertibu neizmantojot <input>, action ir taa pati lapa, un es velos rezultatu, ka teiksim nospiezu submit un pec tam varu varu parbaudit ar isset($_POST['vertiba'])... Man ir nenoteikts skaits checkboxi kam katram ir unikals name un value, man visas vertibas pie kaa ir saklikstinats ir jaizdzes... ta lai lapa refresojas un parada tas kuras ir palikusas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Ja godīgi - nesapratu, ko tu gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Nesapratu, izskaidro precīzāk savu jautājumu, citādi neviens tev netabildēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Vai var padot teiksim caur formu kadu noteiktu vertibu neizmantojot <input23799[/snapback] Nevar - izmanto Input hiden - tad lauks nebuus redzms cekboxu vertiibu nola taapat kaa Input vertiibu - ta visas veertiibas nolasa vienaadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Nu jaa, ideja pija tada ka vins padod visas formas input vertibas + vel vienu neatkarigu vertibu kas nekad neimainas. Jo checkboxu name un value uzgenerejas automatiski un nav iespejams izmantot isset($_POST['name'])... Vienkarsi man vajag tadu vienu neatkarigu vertibu ko padod talak submit buttons lai es ar isset vaetu identificet, vins ir nospiests vai nav... Pameginasu Grey Wolf variantu ar input hiden... Paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Jo checkboxu name un value uzgenerejas automatiski un nav iespejams izmantot isset($_POST['name'])... Bet ja jau zini kā šie uzģenerējas, tad tāpat var taču otrā galā tos pārbaudīt ģenerējot tos name! Kautko tu tur sarežģī par daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Labi meiginasu lik isset ieks cikla kas generee name... Vienkarsi gribeju uzzinat vai ir kada iespeja izdarit to ari savadaka veida, jo tas aizstaupitu nedaudz problemas... paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 <input type="submit" name="apstradat" value="bliež vaļā" /> if (isset($_POST['apstradat'])) // darbojamies ar tiem čekboksiem gadījumā nedomāji šitā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Nu ja... tiesi taa ari domaju, bet no sakuma meginaju likt submitam name, bet kaut kaa isset neatpazina... pameginasu vel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts