Jump to content
php.lv forumi

padot vertibu caur formu


Blitz
 Share

Recommended Posts

Lab jautajums varbut atkal stulbs, bet google nepalidz...

 

Vai var padot teiksim caur formu kadu noteiktu vertibu neizmantojot <input>, action ir taa pati lapa, un es velos rezultatu, ka teiksim nospiezu submit un pec tam varu varu parbaudit ar isset($_POST['vertiba'])...

 

Man ir nenoteikts skaits checkboxi kam katram ir unikals name un value, man visas vertibas pie kaa ir saklikstinats ir jaizdzes... ta lai lapa refresojas un parada tas kuras ir palikusas...

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa, ideja pija tada ka vins padod visas formas input vertibas + vel vienu neatkarigu vertibu kas nekad neimainas. Jo checkboxu name un value uzgenerejas automatiski un nav iespejams izmantot isset($_POST['name'])...

 

Vienkarsi man vajag tadu vienu neatkarigu vertibu ko padod talak submit buttons lai es ar isset vaetu identificet, vins ir nospiests vai nav...

 

Pameginasu Grey Wolf variantu ar input hiden...

Paldies...

Link to comment
Share on other sites

Jo checkboxu name un value uzgenerejas automatiski un nav iespejams izmantot isset($_POST['name'])...

Bet ja jau zini kā šie uzģenerējas, tad tāpat var taču otrā galā tos pārbaudīt ģenerējot tos name!

 

Kautko tu tur sarežģī par daudz...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...