Jump to content
php.lv forumi

PHP un MS Word integrācija


azpage

Recommended Posts

Kaads ir viedojis sistemas, kuras integreetas ar MS Word ? T.i. sistema, kura panjem templeitu un samaina ieksh taa visus bookmarkus pret sistemaa saglabaatam vertiibaam vai kaut kaa tml.

 

Es izmantoju COM bilbioteku, bet kaut kaa nepatik taadel, ka atbalsts ir tikai win(to var paciest, taakaa MS Word ir tikai win), bet tas ka drausmiigi ilgi skripts izpildas, kamer tiek samainiti visi bookmarki. No 15sec lidz pat vairak kaa minutei, lidz uzkaras. Kads varetu pateikt kaadeel taa ir, varbut nepareizi nokonfigureets ? Un ja tur neko nevar dariit, varbuut ir cita iespeja kaa ievietot vertibas MS Word dokumentaa (varbut izmantojot form fieldus)?

 

Kaada vispar ir pieredze PHP un MS Word integraacijaa?

Link to comment
Share on other sites

respektiivi vajadzeetu sataistiit taa lai jau gatavajos templeitos ielasas tikai vertibas un pec tam to pashu dokumentu ar aizpilditiem bookmarkiem vai fieldiem piedava lietotajam nokopeet. Un vel vajadziiba lai buutu word dokumentos tie headeri un footeri ko ar html manuprat nevar panaakt, vai varbuut var ?

Link to comment
Share on other sites

skaties vai m$ wordaa ir xml - ja kaut kas taapat kaa excelii, tad vareetu taa ar visu formateejumu un paareejiem pribambasiem.. vai, kaa jau teica, htmlu iesmeeree, bet nu sleegto m$ worda formaatu ar php uzgenereet/apstraadaat.. gan jau buus labaaka izdeviiba sirmus matus dabuut :)

Link to comment
Share on other sites

meginaju ar content tipiem arii, bet kaut kas shoreiz nesanaca, tachu wordam tips ir "application/msword" ja nemaldos. Bet man izvadas viss teksts, nepiedavaa saglabaat un neparaada arii kaa wordu to tekstu.

 

Izmeklejos arii arzemju lapas, nekur nekas vairak par COM biblioteku nav, tad jau laikam arii nav iespejams pa tiesho ar MS Word. Paekspermenteshu ar content tipiem.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...