mmk Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Sveiki! Variet ieteikt kādu hostingu, kas maksātu līdz 5 latiem mēnesī? Vēlams mazāk. Ir nepieciešamība pēc aptuveni 100MB, ar mysql un e-pastiem?? Ir kādas atsauksmes par serveris.lv ? Tur shamiem nebremzē pasākums? MMK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 tas ko tu veelies. par pieciem latiem. khmmm es nezz. serveris.lv ir laba sisteema. drosha. bet es nez vai pa 5 LS B) un uz serveris.lv diez vai kas bremzee .... palasies sheit .... tas jau ir apspriests Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmk Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 tas ko tu veelies. par pieciem latiem. khmmm es nezz.serveris.lv ir laba sisteema. drosha. bet es nez vai pa 5 LS B) un uz serveris.lv diez vai kas bremzee .... palasies sheit .... tas jau ir apspriests 21400[/snapback] ok, palasiijos. tātād serveris.lv ir puslīdz ok. jāpadomā. ko tu piedāvā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 es ... khmm ... Tarifa plāns STARTS MEDIUM STANDARTS Diskvieta (MB) 100 250 500 Pasta kastītes (sk.) 10 20 30 Datu bāze(s) (sk.) 1 1 2 Mēnešmaksa (LVL) 3.00 5.00 10.00 ja ir velme tad raksti kristaps@flat.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) 35 mb, php 1 ls ierikosana, bezmaksas lietosana, lens pieslegums 100 mb , php, mysql, 1 ls menesi, lens pieslegums 35 mb , php, mysql, 3 ls menesi, atrs pieslegums deac 100 mb, php, mysql, 10 ls, atrs pieslegums deac daudz vietas, php, mysql, mail server, 30 ls menesi, atrs pieslegums deac uptime nav 100%, bet parasti nav mazak par 98% un serveris.lv bremzeja tikai sakuma, pirms daudziem gadiem, neesmu neko sliktu dzirdejis, pasam tur bija, latnetaa ari ir bijusi lapa, bet tur iespeju mazak. Edited August 25, 2005 by ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) mans variants ir aatraaks :) ... 100 MB , MYSQ, PHP , pasta kastes(10), DEAC`aa staav kaste pie optiskaas trubas (2Gbit/s) - 3 LS Veel ir DNS un ja vaig tad subdomeens :) Edited August 25, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) mans variants ir aatraaks :) ...100 MB , MYSQ, PHP , pasta kastes(10), DEAC`aa staav kaste pie optiskaas trubas (2Gbit/s) - 3 LS Veel ir DNS un ja vaig tad subdomeens :) 21446[/snapback] mans vienkarsi sanak dargaks ;) truba taa pati dns un mail ta pat Isteniba vajag kadus 2 gribetajus ar ko padalities maksaa un viss. nav velesanas piepildit tas kastes ar daudziem Edited August 25, 2005 by ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
wadmin Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 5ls, 100 MB, unlim mailaccounts. Rakstit - domains@genofond.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurisnet Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Ļoti izdevīgs piedāvājums: http://www.laurisnet.com/web_hostings/ Atrodas DEAC datu centrā, ātrs, stabils un drošs. Neskatoties uz to, ka varbūt nenopietns domēns :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Kāds arī var pārsist terehost piedāvājumu? * 1GB diska vieta * 1 domēna uzturēšana * 1 datu bāze * Neierobežots skaits e-pastu * 1 Ls/mēnesī :) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurisnet Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Kāds arī var pārsist terehost piedāvājumu? * 1GB diska vieta * 1 domēna uzturēšana * 1 datu bāze * Neierobežots skaits e-pastu * 1 Ls/mēnesī :) ? MB un GB vairs nav nekas dižs. Par cik ir savairojušies Worpress un Joomla lapu taisītāji tad nākas tiem izpatikt, sakonfigurējot tiem paredzētu hosting paku. Kā izrādās, vairums lielo hostingu, ari serveris.lv to neatbalsta. Klients parasti ir apmierināts un laimīgs, ja suports atbild ne vēlāk kā 30-60 min laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 google atradu 1.72 LS var dabut 5GB diska vieta 90GB trafiks 1 IP MySQL unlim. epasts unlim. ja kads saprot krieviski tad 5GB места на диске 90GB трафика 1 выделенный IP Вы можете разместить 1 сайт* Все тарифы включают в себя: неограниченное количество баз данных неограниченное количество FTP-аккаунтов неограниченное количество почтовых ящиков неограниченное количество jabber-аккаунтов выделенный IP-адрес SSH-доступ к серверу возможность запуска своих процессов подробную статистику для каждого домена (awstats, access_log, error_log, нагрузка, и др.) утилиты для мониторинга (apachetop, mtop и др.) Zend Optimizer, IonCube, PhpMyAdmin, Blitz, и многое другое. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Vienīgi, kad tāda 1Ls hostinga ņēmēja lapā sāk apgrozīties vairāk par 10 apmeklētāju, tad tiek piedāvāts "upgreidoties" vai aizvākties nafig, kaut arī no 1GB brīvi vēl ir 990MB :) Neiekļaut piedāvājumā CPU/RAM patēriņu ir maldinoša reklāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prieditis Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 'Paņem RevHost hostingu www.revhost.tk ;) Kvalitatīvi, ātri, labs serviss un pieņemama cena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts