zuiks Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Veidoju savā lapā jaunumu sadaļu. Jaunumu teksts ir attiecīgi MySQL tabulas laukā. Lauka saturs tiek izvadīts, protams, ar ECHO. Ja laukā ir teksts ar tīriem HTML tegiem, tas izvadās kā HTML lapa. Ja starp HTML parādās PHP gabaliņi, tie netiek izvadīti. Citiem vārdiem, vai (un kā) varētu realizēt kaut ko apmēram tādu:? <?php echo 'HTML kods <?php echo "aaaaa";?> tālāk HTML kods'; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 < taču ir tega atverošais simbols. To vajag nokodēt uz < ja grib redzēt kā < simbolu html lapā: <?php echo htmlspecialchars('HTML kods <?php echo "aaaaa";?> tālāk HTML kods'); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuiks Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Sorry, es nepareizi noformulēju jautājumu. Man vajag, lai tie <?php blabla; > gabaliņi nevis parādās uz ekrāna, bet gan izpildās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuiks Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 tas izskatās apmēram tā: http://www.rsp.lv/datorlab/topic.php?x=7 HTML kods nāk no MySQL tabulas to izvada ECHO. bet ja tur pa vidu ir PHP gabaliņi, tie neizpildās, jo iznāk dubults ielikums (echo 'HTMLkods <?php kods; > HTMLkods' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Sorry, es nepareizi noformulēju jautājumu. Man vajag, lai tie <?php blabla; > gabaliņi nevis parādās uz ekrāna, bet gan izpildās. 21342[/snapback] http://lv.php.net/eval Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Nu ir variants ar eval() funkciju darboties, t.b. izdabūt gabalu no starp tiem <?php un ?> un rezultātu padot eval fjai. Bet tas ir ļoti nelabs variants. Iesaku labāk pārdomāt kāpēc tas vajadzīgs un vai var savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuiks Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts