Qued Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Vai Jvascript funkcija replace aizvieto tikai vienu substringu? Šis var tmps='brētliņas "Rīgas iecienītās" ir mana kaķa draudzenes'; alert(tmps.replace('"','"')); dod brētliņas "Rīgas iecienītās" ir mana kaķa draudzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 shitaa neder: var tmps='brētliņas "Rīgas iecienītās" ir mana kaķa draudzenes'; alert(tmps.replace(/"/g,'"')); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 >Analgiins Nu Tavs paraugs nemaz nesintaksējas. Es pagaidām izlīdzējos šitā, uztaisīju savu f-ju: function rreplace(sIn,sWhat,sWith) { var tmp=sIn; do { tmpo=tmp; tmp=tmp.replace(sWhat,sWith); } while (tmpo!=tmp); return tmp; } Kaut kur atradu, ka js replace tiešām aizvieto tikai pirmo instanci. Stulbi kaut kā. Protams, būtu krutāk šito f-ju piesaisīt String klasei, bet pagaidām nav vaļas meklēt, kā to dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ko noziimee nesintakseejas ? JS erroru izdot laukaa, tad kaadu? Man straadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 Ā, sorry - patiešām, strādā. Mans editors (ZDE) vienu pēdiņu uztver kā gļuku un viss tālākais tiek kā strings parādīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 es arii lietoju Zend :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 Nu a tevi nebesī, ka viss tālākais tiek iezīmēts kā strings? Es nezinu, ka to apiet. Mēģināju ar komentētām pēdiņām, bet uz tām šis ir acīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 pacelšu tēmu, ko man par šito ir viena neskaidrība. gribu aizvietot jau definētu variabli ar citu, tāpēc nezinu, kā rīkoties, jo starp slīpsvītrām likt viņu nevar... piemērs: var replaced=text.replace(teksts, aizvietotaajs); kā man dabūt, lai to teksts variabli meklē visu laiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 atradu jau. jāuztaisa re=new RegExp(teksts, 'g'); un tad replace funkcijā teksts vietā jāraksta tā RegExpa nosaukums, t.i. re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 redz, RTFM tomēr noder kādreiz. Nākamreiz palasi 15 min ilgāk manuāli, pirms jautā forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 nebija tas rtfm, tie bija citi forumi :) tikai tur nejautāju, bet atradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts