Jump to content
php.lv forumi

extensions :/


ohmygod

Recommended Posts

Situācija ir piespiedusi mainīties no PHP4 uz PHP5. Tagad ir nepieciešams piejūgt MySQL 4.1. Un kā jau daudziem - problēmās kā jūra :/ Figņa ir tādā, ka piestarteejot apaci met laukā paziņojumus, ka mysql.dll un mysqli.dll not found un extension directory... Vinji tur tochna ka ir pa visiem 100%. Bez tam ka citus man vajadziigos extensionus ielaadee! Tikai shitos 2 njea :/ dll-i pareizie - no pareizaas pakas...

wtf?

Link to comment
Share on other sites

Nu vinjsh tikai staasta ka libraarijs nav atrodams :/ un viss. Lai arii citas biblioteekas ielaadee. piemeeram GD2 un EXIF straadaa uz urraa.

php.ini viennoziimiigi atrod un njem veeraa tajaa rakstiito. Kaa gan citaadaak jams bljautu, ka nevar atrast ieksh ext diras?

libmysqli.dll atrodas visur, kur tam buutu jaaatrodas. Vismaz sametu jamo visur, kur vien atradu kaadu vietu, kas bija noraadiita ieprieksheejos topikos.

Link to comment
Share on other sites

Oki, doki - thats All.... thnks 2 Bubu

 

Lasot ieprieksheejos postus biju sapratis, ka 4.1 versijai vajag tos , kam tas "i" beigaas. Vecaakaam - bez i. Par cik man ir MySQL 4.1, tad arii par vinjiem tikai uztraucos. Erroru vairs nav - phpinfo raada ka ir ielaadeets - gan jau ka taa arii ir...

Link to comment
Share on other sites

Normāli visi myqsl interfesi saucās libmysql.dll (visām mysql versijām). Vienkārši php, lai varētu reizē strādāt gan ar <4.1 gan ar >=4.1, līdzi nāca divi faili ar i (>=4.1 versijām), un bez i (<4.1 versijām). php5 vairs jau nāk tikai tas >=4.1 versijas fails, kurš nosaukts normāli libmysql.dll bez i.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...