Jump to content
php.lv forumi

web programmetaji


activeright

Recommended Posts

Ir viens pietiekami apjomigs projekts, kura veidosanai ir vajadzigi web programmetaji. Saprotams, ka tas ir ar finansialu atbalstu.

 

Sistema ir paredzeta uz potencialu 100000 tukst. lietotaju, tatad ar pietiekami apjomigu DB. HTMLs prieks si projekta jau ir gatavs, attiecigi javeic tikai programmesanas darbi jeb japieliek funkcionalitaate sim HTMLam.

Tas ta ljoti iisi, lai rodas prieksstats...

 

Esam gatavi par so projektam ziedot 500Ls (kodetajam) un iespejams ari vairak, atkariba no darba kvalitates un no ta, vai cilveks ir gatavs uz ilgtermina sadarbibu.

Varbut atrodas kads???

 

Sikaku informaciju es foruma, saprotams, ka neliksu, bet pa mailiem vai ar privatam zinam varam skaidroties - [email protected]

Link to comment
Share on other sites

/me domā ka nu tiešām par 100 milj. lietotāju sistēmu jāziedo mazliet vairāk, kā 500 ls

20204[/snapback]

 

Laba pieziime! :) 100 milj.! tas nu gan buutu optimistisks projekts :) un ja taadu planotu, tad noteikti ziedotu stipri vairak par 500. Runa iet par 100 tukst. nevis 100000tukst. (ka rakstiju ieprieks) lietotaju.

Tas 500Ls ir tikai simboliska summa t.i. es to rakstiju lai cilveki saprot, ka prieks ta ir tiesam atveletas finanses, nevis tuksa runasana. Mums (iespejams) ir stipri labaks piedavajums par 5simtiem. Butiskaka jau ir programmetaju nostaja. Ja cilveks to gatavs darit tikai delj 500Ls, tad tas mums nav aktuaali, jo vajadzigs ir kads, kurs to daris tapec, ka vinam liktos interesani uzkodet lapu prieks tada apjoma lietotaju un ar tadu DB nevis taisit parastas web lapeles. Tas finanses jau ir tikai papildus bonuss, kas ir jebkuram dadudz maz nopietnam projektam t.i. passaprotama lieta!

Link to comment
Share on other sites

/me domā ka nu tiešām par 100 milj. lietotāju sistēmu jāziedo mazliet vairāk, kā 500 ls

20204[/snapback]

 

jep. jo te jau parādās lietas, pie kā ir dikti nopietni jāpadomā, jāizplano, jāuzkodē un jāiztestē... WEBā principā to dara pārsvarā pats koders,.. nu testēšanu var vēl atlikt kādam citam.

Link to comment
Share on other sites

Patreiz man vairak interese kurs var un kurs speej uzkodet shadu sistemu. Neesmu sheit lai teretu laiku analizejot ka pareizi uzrakstit 100tukst (attiecas uz bubu) es to pats labi zinu tapec ari otraja posta izlaboju savu kludu

Kam neinterese iesaistities projektaa, tie megina piesieties nebuutiskiem sikumiem, kas nekadi neitekme interesentu atrasanas procesa gaitu. Nav jau patreiz jaanalize uz cik serveriem staves sistema, jeb ka pareizaak taisti DB, ta ka nav butiski vai 100tukst. vai 100000tukst. lietotaju. Kas bus ieinteresets izveidot sistemu prieks 100milj., tas bus ieinteresets uztaisit sistemu ari prieks 100 tukst. un otradi.

Par pasu projektu ari izstastisu tikai satiekoties un tikai kad bus atrasti atbilstosi cilveki.

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja man, piemēram, ir jāsēž diendienā 3 mēnešu garumā pie projekta, par ko pasūtītājs ir gatavs maksāt 500 Ls, tad es protams, atsakos - Indijā ir lēta dzīve un daudz programmeru, lai mēģina tur sev dabūt programmerus. No otras puses, ja jāņem palīgus un uz visām galviņām dala tos 500 Ls, tā kā pašam paliks labi ja 150 Ls, arī ir pilnīgs apsmiekls. Ja reiz ko cilvēks nopietnu uzsāk (un sistēma ar 100 tūkstošiem lietotāju ir nopietni), tad jārēķinās uz 4-ciparu nevis 3-ciparu skaitļiem latos šeitan Latvijā.

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja man, piemēram, ir jāsēž diendienā 3 mēnešu garumā ...

20261[/snapback]

Robis, ko tu vari ņemties, ja negribi, tad liecies mierā un tevi es man liekas neņemtu, ja tu strādātu pat par velti. (no hard feelings)

Link to comment
Share on other sites

Robis, ko tu vari ņemties, ja negribi, tad liecies mierā un tevi es man liekas neņemtu, ja tu strādātu pat par velti. (no hard feelings)

20265[/snapback]

 

Tas jau bija uzbrauciens. Neko par manu darbu nezini, tad labāk paklusē, nevis te izvērsies ar citu cilvēku goda un cieņas aizskaršanu. (tiksimies tiesā!)

Link to comment
Share on other sites

shut up both of you :P

20268[/snapback]

 

 

O, pratigs cilveks :)

 

Nav vajadzigs vienam otru nolikt, tas it neko nemainis saistiba ar sho projektu. Uztaisiet topicu "atsauksmes par cilvekiem" un tur jus varat njemties cik uziet.

 

Redziet ka ir - kas grib, piesakas, kas negrib, nespej vai vienkarshi nav tadu iespeju, tas pakluse!

Robis, ko tu esi piesejies pie tiem 500Ls??? ka jau mineju tas ir atkarigs tikai no pasu attieksmes un intereses. Tu pat nezini kas tas par projektu, bet bljausties ka daudz darba un maz naudas. :D Ka saprotu no tava posta, tad tu gribi pelnit, bet negribi stradat, OK lai ta butu, bet ne jau es tev maksasu, lai tu nestradatu, tada gadijuma tev ir jamekle kads cits, kas bus gatavs to uznemties. Kura bridi tu pienjemi, ka tev bus jakodee 3men.? :) Teicu ka HTMLs gatavs (manuprat, tas programmetajiem nonjem ljoti lielu slogu no pleciem)

Lai nu ka, kas gribeja, atsutija mailus, ar daziem satiksos un aprunasos. Protams, ka vel kads var pieteikties ja ir interese.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...