viss_kedaas Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Kādam kādas idejas ? es visu laiku it kā lietoju ar tmp failu , ja rinda sakrīt tad to neieraksta, bet tas der dzēšanai... Bet kā lai ieraksta pa vidu failam, lai nedzēšas neviena rinda ārā ? piemērs ? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Nolasi līdz vietai, kur jāliek iekšā. Ieliec. Nolasi atlikušo daļu. Saglabā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viss_kedaas Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 Tad likt divos ciklos? itkā ar 2 cikliem sanāca, tikai vai tas nav lēnāk ? kā man tas izdevās: <?php $fails = file("test.txt"); $cik_rindas = count($fails); // pieņemsim, ka 10 $rinda = 7; // vajadzīgā rinda, kurā ieraksta ir 7 for($i = 0; $i <= $rinda; $i++){ if($i == $rinda){ $upuris = fopen("tmp.txt", "a"); fwrite($upuris, 'blabla'."\n"); fclose($upuris); } else { $upuris = fopen("tmp.txt", "a"); fwrite($upuris, $fails[$i]); fclose($upuris); } } for ($i = $rinda; $i < $cik_rindas; $i++){ $upuris = fopen("tmp.txt", "a"); fwrite($upuris, $fails[$i]); Fclose($upuris); } unlink("test.txt"); rename("tmp.txt", "test.txt"); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 papeeti fopen parametru otro ... man liekas ka ir taads, kas kursoru liek teksta saakumaa. parliecinaats iisti neesmu. un tad nolasi textu liidz vaidiigai rindai, ieglabaa mainiigajaa, pielic tam textam beigaas jauno rindu, atver failu un ieraksti textu :) .. bet shis straadaa ja var kursoru ielikt tewta saakumaa :) ir ... r+ reku vaik pstiities :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts