Jump to content
php.lv forumi

Palidziet


julija

Recommended Posts

oki, atvainojos, aiz pieraduma, ka vecie FP suukaaja ar savu pilniigi neoptimizeeto kodu un iespeejaam iebaazt taadas lietas, kuras atteelot speeja tikai IE - neesmu FP2003 pat valjaa atveeris. t.i. - neemsu instaleejis nemaz...

Link to comment
Share on other sites

mums jā, bet parastam cilvēkam.. nemaz ij nevajag html zināt.. lai gan neņemos spriest vai fp2003 labs/slikts neesu vinju pat screenshotos redzeejis :D - tālajos laikos sāku ar netscapes composeri. tagad ar samais veel naak mozillai liidz. velkams no šitejienes varbut der iesacejam par fp alternativu.

Link to comment
Share on other sites

Teorētiski, arī to, kas par maksu, var dabūt par brīvu (hakeri atlauzumus mēdz publiskot internetā), bet tad tas saucas "pirātisms". Nu domāju, ka Front Page noteikti nav vērts savas cenas, tāpat kā vairums Microsoft produkti - šos komerciālistus bieži vien apsteidz par brīvu vai zemu cenu dabūnamie softi. Piemēram, maksas asp aizstājējs ir par brīvu dabūnamais php un kāds varbūt var iebilst kaut ko šai jautājumā? :)

Link to comment
Share on other sites

Neiznu gan vai asp ir salīdzināms ar php. Neesmu neko ar asp darījis, bet man jau nu liekās, ka tam ir vesels freimworks apakšā, atšķirībā no php.

20071[/snapback]

 

Ir salīdzināms - nu tur ir iebūvētās lietas, bet php taču tāpat ir - libraries.

Tur vienkārši būtu jāpapēta, kādas fīčas ir asp un kādas php.

Tur ir visi šitie microsoft activeX elementi utt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...