JazMan Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Man ir newsbooka skripts, bet tur vel pagaidam nav savesta kartibaa failu ielade, un ievietoshana rakstos, kadaa veidaa piesaistit, uplodotos failus konkretam rakstam, kad pats raksts vel nav pievienots, teiksim es newsbookaa pievienoju jaunu rakstu, un man vajag ielikt taja rakstaa bildes, kuras tiek uplodotas uz serveri caur formu, un lai raditu visus shim rakstam uplodotos failus. ja raksts jau butu pievienots tad varetu uztaisit datubaze vel vienu tabulu teiksim faili kura saturetu raksta Id un faila nosaukumu, a ja es rakstu vel tikai veidoju ta man id nav :huh: I ka to uztaisit savadak???? Ceru ka kads manu murgojumu sapratiis!! :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) uztaisi file browser kur ar keksiiti atziimee failus kurus gribi pievienot rakstam (protams tad kad rakstu jau esi uztaisijis vai tikai taisi) un spiezam save tad ieliekam faila nosaukumu DB un viss Edited June 17, 2005 by goldy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JazMan Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 Vai kads var tada gadijuma iemest kadu file browser skriptu ??? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 <input type="file" name="file"> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Vai kads var tada gadijuma iemest kadu file browser skriptu ??? :blink: 18602[/snapback] ja ir PHP5 tad elementaari <? $saturs = scandir("kaut_kaada direktorija"); foreach($saturs as $fails) { echo "$fails<br>"; } ?> pieliec veel klaat linkus lai ir browseejams ieliec to visu formaa klaat checkbox ar vajadziigo value un gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ja gribi iemācīties programēt php, tad izlasi kas ir echo if for foreach while chdir() closedir() getcwd() opendir() readdir() rewinddir() scandir() .. a ja gatavu tad uz hotscriptiem prom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ja ir PHP5 tad elementaari ... Iekš php4 ar nav sarežģītāk: <?php $saturs = glob("*"); foreach ($saturs as $fails) { echo "$fails<br>"; } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Iekš php4 ar nav sarežģītāk: <?php $saturs = glob("*"); foreach ($saturs as $fails) { echo "$fails<br>"; } ?> 18625[/snapback] glob ah sitas bij tas magiskais vaards priks PHP4 a es ta domaaju, bet php.net bij slinkums vert valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts