Orange Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 PHP "programmētajas" esmu 7 dienas ta ka lūdzu neizmejiet mani parāk problēma šada izvelku no tabulas datus kur vinai daļai datu pilna nosaukuma vieta ir ID kada veida lai es pārvešu ID nosaukumā <? $ievacampasutijumums="SELECT * FROM pasutijumi"; $result=mysql_query($ievacampasutijumums); $num=mysql_numrows($result); mysql_close(); $i=0; print " <table width='700' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='1'> <tr bgcolor='#CCCC00'> <td width='106'>Company</td> <td width='348'>Head</td> <td width='53' align='center'>Files</td> <td width='92' align='center'>Date f </td> <td width='95' align='center'>Date to </td> </tr> "; while ($i < $num) { $pasid=mysql_result($result,$i,"slu_id"); $pashed=mysql_result($result,$i,"head"); $_pashead=mysql_result($result,$i,"bodyone"); $_pasdatef=mysql_result($result,$i,"bodytwo"); $paskatid=mysql_result($result,$i,"cat_id"); $pasorid=mysql_result($result,$i,"comp_id"); $pasdatef=mysql_result($result,$i,"date_from"); $pasdatet=mysql_result($result,$i,"date_to"); print " <tr> <td>$pasorid</td> <td>$pashed</td> <td> </td> <td>$pasdatef</td> <td>$pasdatef</td> </tr>"; $i++; } print"</table>"; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisr Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Kas pa $ievaacampasuutiijumus ? Uzreiz i-veikalu taisi vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 problēma šada izvelku no tabulas datus kur vinai daļai datu pilna nosaukuma vieta ir ID kada veida lai es pārvešu ID nosaukumā a kas ar to ir domāts? ko uz ko tu gribi pārvērst. pasaki ko gribi panākt, tb, kādam jābūt rezultātam, ko gribi redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrs Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 (edited) Minēšu: //Katram $pasorid veertiibas ID piemeerojam savu kompaaniju(pareizi?) $kompanija = array(2=>'BMW', 3=>'Ford', 5=>'Opel'); Rindiņu: <td>$pasorid</td> Izmaini uz: <td>".$kompanija[$pasorid]."</td> Edited June 4, 2005 by Aleksandrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Kas pa $ievaacampasuutiijumus ? Uzreiz i-veikalu taisi vai? 18282[/snapback] hE, es baidevei ar taa saaku maaciities! Isdomaaju, ko taisiishu un taisiiju. Un kaa reize tas bija shops. :D Riilii labi taa var maaciities! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 PHP "programmētajas" esmu 7 dienasta ka lūdzu neizmejiet mani parāk problēma šada izvelku no tabulas datus kur vinai daļai datu pilna nosaukuma vieta ir ID kada veida lai es pārvešu ID nosaukumā 18277[/snapback] :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: bljin........... visiem te jaalasa garie kodi :( nu tad izmanto naakamaas 7 dienas seezot php.net un lasot manuaali !!!!! 1. sito visu var normali salikt asociatiivaa masiivaa ! 2. ja tas ir id tad visticamaak ka atsaucas uz CITU DB tabulu !!!!! ( cat_id - visticamaak uz tabulu 'cat' !! 3. Nu sakuma IZPEETI PATC(ts/ti) !!! ---------- Kaa teica 'Valjodja' RTFM, RTFM un velreiz RTFM P.S. RTFM= izlasi ! #$%^%^^ Manuali !!! ---------- Nedusmo bet I-Nets ir PILNS ar pamaaciibaam - faktiski visaas iespeejamaas valodaas - neviens tavaa vietaa kodu netuulkos -vismaz palasi ko no sevis dod SQL un PHP - vismaz pamatus (sajaa gadiijumaa tie bija pashi pamati) ------------ atbilde uz tavu jaut. sameklee to otru tabulu un velc tos datus aaraa peec vajadziibas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 Paldies viesiem šo problēmu atrisināju piejot tam visam ar vesu pratu un Jusu padomiem rits tomer gudraks par vakaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 bet nakts ir labākā :) while (!dead()) { $ievacamAluUnRaktamKodu++; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirils Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 bet nakts ir labākā :) while (!dead()) { $ievacamAluUnRaktamKodu++; } 18331[/snapback] buutu patiikamaak, ja dead taa nebuutu funkcija. kaut kaa baisi citaadi paliek :) while($Delfins->alive){ $Delfins->dzert($alus); $Delins->rakstiit($kods); } :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts