andrisp Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 to var uztaisiit tikai ar javascriptu, ka piemeeram ir dropdown menu ar divaam izveeleem, un ja ir izveeleeta viena, tad, piemeeram, paraadaas blakus input text lauks, bet ja izveeleets otrs, tad neraadaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 <form> <select name="foo" onMouseUp=" var a = this.form.getElementsByTagName('option'); for (var i=0; i<a.length; ++i) { if (a[i].selected == true && a[i].value == '2') { this.form['pamat_summa'].removeAttribute('disabled'); this.form['pamat_summa'].value = ''; break; } else { this.form['pamat_summa'].setAttribute('disabled','disabled'); } } " "> <option value="1">Fiksētā</option> <option value="2">Īpašā</option> </select> <input type="text" name="pamat_summa" size='8' value='18.45' DISABLED> </form> kautko shitaadu atradu un pietjuuneeju, bet nemaaku uztaisiit, lai, piemeeram, izveeloties Īpašā, kautko ierakstot, un pēc tam atkal izvēloties Fixētā, lai atjaunotos defaultaa cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 droshi vien kreiss risinaajums, bet beigaas shitaadu uztaisiiju, man meerkjiem straadaa perfekti <?php $pamat_summa = 14.89; ?> <form> <select name="foo" onMouseUp=" var a = this.form.getElementsByTagName('option'); for (var i=0; i<a.length; ++i) { if (a[i].selected == true && a[i].value == '2') { this.form['pamat_summa'].removeAttribute('disabled'); this.form['pamat_summa'].value = ''; break; } else { this.form['pamat_summa'].value = '<? echo $pamat_summa; ?>' this.form['pamat_summa'].setAttribute('disabled','disabled'); } } " "> <option value="1">Fiksētā</option> <option value="2">Īpašā</option> </select> <input type="text" name="pamat_summa" size='8' DISABLED> </form> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 setAttribute('disabled','disabled'); -> setAttribute('disabled',true); Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 var a = this.form.getElementsByTagName('option'); baigi dumi sanaak, ja formaa ir veel kautkaadi <option> elementi meegjinaaju document.getElementsByName('blabla') un <option name='blabla'> bet vienalga nestraadaa ? kaa lai uztaisa lai vinjs tikai njem tos <option>, kurus noraadu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 var a = this.form.getElementsByTagName('option'); baigi dumi sanaak, ja formaa ir veel kautkaadi <option> elementi meegjinaaju document.getElementsByName('blabla') un <option name='blabla'> bet vienalga nestraadaa ? kaa lai uztaisa lai vinjs tikai njem tos <option>, kurus noraadu ? 18336[/snapback] izdari šādi: selects = document.getElementById('selektaID'); visiAttieciigaaSelektaOptioni = selects.getElementsByTagName('option'); Nezinu, vai strādās visos pārlūkos, taču pēc standartiem tā var darīt. Pārbaudījis neesmu, bet domāju, ka strādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 droshi vien kreiss risinaajums, bet beigaas shitaadu uztaisiiju, man meerkjiem straadaa perfekti <?php $pamat_summa = 14.89; ?> <form> <select name="foo" onMouseUp=" var a = this.form.getElementsByTagName('option'); for (var i=0; i<a.length; ++i) { if (a[i].selected == true && a[i].value == '2') { this.form['pamat_summa'].removeAttribute('disabled'); this.form['pamat_summa'].value = ''; break; } else { this.form['pamat_summa'].value = '<? echo $pamat_summa; ?>' this.form['pamat_summa'].setAttribute('disabled','disabled'); } } " "> <option value="1">Fiksētā</option> <option value="2">Īpašā</option> </select> <input type="text" name="pamat_summa" size='8' DISABLED> </form> Sakiet, lūdzu, a kā šo kodu varētu pielāgot, lai pie 2 optiona parādās nevis teksta ievades lauks, bet gan otrs combo box? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ko tavuprāt dara tas <input type="text" name="pamat_summa" ...> tags ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Nu to es it kā saprotu, ka tas izveido to teksta lauku.. Esmu iesācējs, tāpēc jau lūdzu palīdzību! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Ha, sabiedējāt mani, tik vecu topiku izrokot. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 :D Neko nevaru padarīt - man tas ir diezgan aktuāli. Priecāšos, ja palīdzēsi! Gribētos to visu vēl arī ar MySQL datubāzi sasaistīt :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ha, sabiedējāt mani, tik vecu topiku izrokot. :) vot vot. Es ar sāku lasīt topiku augša un brīnos - kāpēc pēkšņi andrisp uzdod tādus wtfīgus jautājumus :) Earl: kā jau tev teicu - vai tu zini, kas ir <input type="text".. un kādi vēl type pieejami? (atbilde nē nav pieņamama - atrodi un izlasi, ja nezini, kas tas ir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Varbūt ir iespēja forumam pielikt kādu nebūt atzīmi, ka vecs topiks? Sarkans, boldā, warning pie reply? Baigi bieži nepamani, ka topiks vecs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Gribētos to visu vēl arī ar MySQL datubāzi sasaistīt :P Kads JavaScript sakars ar Datu baazeem? -------------------------- varbuut shadi derees? <script> function bla() { if(document.getElementById('selects_id').value==1) { document.getElementById('xxxx').style.display='block'; } else { document.getElementById('xxxx').style.display='none'; } return false; } </script> <select onchange="bla();return false;" id="selects_id"> <option value="0"> Izslegt</option> <option value="1"> Paraadiit</option> </select> <div id="xxxx" style="display:none;"> Te liec iekshaa ko gribi ... </div> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Milzīgs paldies, Grey_Wolf! Tieši tas, kas vajadzīgs. Tikai, vai Tu nevarētu, lūdzu, man vēl pastāstīt, kā lai to izvēlēto Combo Boxa vērtību pēc Submit pogas nospiešanas aizsūta uz datu bāzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts