Jump to content
php.lv forumi

Kas te nav izdariits?


Boileris
 Share

Recommended Posts

Saakumaa visas mapes nolasa kaa vajag, bet kad sleedz, lai veelreiz nolasiitu, tikai citaa mapee esoshas mapes, ta raada "The page cannot be found".

 

<?php

function dir_saturs($directory)

{

$dir = opendir($directory);

while ( false !== $file = readdir($dir))

{

if (!is_dir($file))

{

$masivs[] = $file;

}

}

closedir($dir);

$vertibas = count($masivs);

for($i = 0; $i < $vertibas; ++$i)

{

echo $link = "<a href=index.php?abc=".($i).">$masivs[$i]</a></br>";

 

}

}

 

 

if(isset($abc))

{

echo dir_saturs("mape/bum/");

}

else

{

echo dir_saturs("mape/");

}

 

?>

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

thnx bet taadaa veidaa neko neiemaacishos , tik kopeeshu no manuaalja :)

cik saprotu probleema ir neatrisinaama :)) peedeejaa iespeeja ir gaidiit kad paraadiiisies monstri bubu vai pпp

Edited by Boileris
Link to comment
Share on other sites

mmm, ja nebuutu lasiishanas tiesiibu, tad jau 404 nemestu :/

Kā tev šitais fails saucas? Ir index.php? Vienkaarshi izskataas ka tev nav taa faila, uz kuru iet, savaadaak jau 404 nevareetu buut...

 

vēl jautājums, kurā vietā tev $abc tiek paņemts no GET masīva?

if(isset($abc)) vietā liec nu vismaz if(isset($_GET[abc]))

atkuda ta jams zinās, ka tev viņš ir dots??

 

btw - pārbaudīju uz savēja - man viss darbojas... Kad ir pareizs mainīgais...

Edited by orion
Link to comment
Share on other sites

Vēl tāds jautājum, ko tu esi gribējis panākt art to ?abc=4 linka beigās. Tavā kodā nav NEKĀ, kas viņu pēc tam nolasītu un klikojot uz linka atvērtu izvēlēto failu...

Izstāsti, ko tam skriptam ir jādara pēc ieceres...

Pagaidām tavs skripts nolas vienu direktoriju un klikojot uz jebkura faila nolasa citu direktoriju. Un viss! Neko vairāk...

Link to comment
Share on other sites

Vēl tāds jautājum, ko tu esi gribējis panākt art to ?abc=4 linka beigās. Tavā kodā nav NEKĀ, kas viņu pēc tam nolasītu un klikojot uz linka atvērtu izvēlēto failu...

Izstāsti, ko tam skriptam ir jādara pēc ieceres...

Pagaidām tavs skripts nolas vienu direktoriju un klikojot uz jebkura faila nolasa citu direktoriju. Un viss! Neko vairāk...

17942[/snapback]

 

a ko tev vairaak vaig ? :D kaapeec visu sarezgjiit ?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...