Jump to content
php.lv forumi

GRIBU MĀCĪTIES!!!


unreal

Recommended Posts

Tātad man ZB būt n000bam!!! ES gribētu samācīties visu par HTML un PHP scriptiem,jo tur es esmu totāls n00bs. mIRC kautko esmu ņēmies,bet domāju,ka te viss ir savādāk takā es neko nezinu par HTML un PHP vispār gribētu iemācīties visu par viņiem gan kodus, gan scriptus!! Vai kāds nevarētu ieteikt kādu labu grāmatu ar kuru sākt visu šito zvēru apguvi??Es pilnīgi neko nesaprotu neko no šitiem <html> <head> utt tapēc es to visu gribētu iemācīties.Lūdzu pasviediet kādu grāmatas nosaukumu būs jāiziet nopirkt. Grāmatā vēlams lai ir piemēri!! Paldies par Uzmanību!! :D

Link to comment
Share on other sites

nu ne jau tur tā lieta :) man tiešām patīk PHP un tā kodēšana,bet man negribas būt n00bam jo es no viniem toāli neko nejedzu zino tikai to ka saakumaa jaraxta <?php vai <? un viss!! bet tieshama iesakiet kardu labu graamatu!!

Link to comment
Share on other sites

Aizej uz hack.nite.lv pie sadalas datori ir sadala e-books. ieej izveelies valodu un skaties ir tur daudz labas. man labaak patiik maaciities no reaalaam graamataam (nemaaku ne ko praatiigu novinaam ieteikt jo nedziivoju Riigaa).

Link to comment
Share on other sites

es jau arī runāju par reālajām grāmatām!!! :D Es domāju aizbraukt uz centru un nopirkt kādu!! Tādēļ jums prasīju padomu!! :)

17950[/snapback]

 

kāpēc vēl esi šeit? ... :)

priekš tevis derēs jebkura grāmata.

 

labāk nopirkt to jauno PHP5 (sarkana,bieza) - iekš 636 redzēju

Link to comment
Share on other sites

nu es kaut ko saaku sajeegt noaka44aju e-book saucas php soli pa solim nu viss ok tiku liidz forms daru takaa tur raxtiits nu nokopeju lai izmeginaatu pats visu codu nokopeeju web lapam nosaukumi pareizi bet kad atveru valjaa form_parse.php man vins paraada luuk šādi:

Paldies par sniegto informāciju, $vards. Tu apstiprināji sekojošu informāciju:

\n\n"); print (" Vārds: $vards

\n") ; print (" Uzvārds: $uzv

\n"}; print (" Vecums: $gadi

\n") ; print(" E-mails:< / td> $mails

\n"); Print " Adrese: $adr

\n"); print (" Telefons: $tel

\n \n") ; ?>

Link to comment
Share on other sites

1) iemācies izmantot Edit funkciju saviem postiem

2) iesaku visu skriptu sākumā, tb pēc <?php taga uzlikt šādu funkcijas izsaukumu error_reporting(E_ALL); būs daudz vieglāk atrast kļūdas

3) raksti nevis print ("..... $vards .... "); bet gan echo "......".$_POST['vards'].".....";

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...