Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

sveiki visiem,tatad ir maza programa izveidota,bet nekadi nevaru saprast ka var izdarit ta,lai kad piemeram uzspiez uz pogas (button) paradas error ,ka nav aizpilditi visi lauki un ta,ceru domu sapratat,paldies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ļoti vienkārši - jāveic lauku validācija, paredzot gadījumus, kad jāizvada kļūdas paziņojums, pārējos gadījumos jāturpina datu apstrāde. Varianti, kā veikt validāciju, ir dažādi - izvēlies sev piemērotāko!

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://paste.ofcode.org/EGDizL9upQbKyRnX3naRhk

Esu iesacejs c# kursi dargi un ta...bet nesaprotu kadel man rada smtp servera error itka vinsh nebutu,kods augstak. Varbut kads vairak sapratis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Raksti normālus nosaukumus mainīgajiem, lai nav jāmin, ka `textBox7` tiešām satur SMTP host, nevis, piemēram, e-pasta adresi. Kas ir textboxī `textBox8` - vispār ir dziļa mīkla!

2) Šajās rindās:

using (SmtpClient smtp = new SmtpClient(textBox7.Text)) // te ir problema kad ievada smtp adresi,mana gadijuma gmail
	smtpPort = textBox8;

tu uz īsu brīdi izveido mainīgo `smtp`, lai to neizmantotu, bet kaut kādā mistiskā mainīgajā `smtpPort` ielasītu referneci uz `textBox8`, kuru tu vēlāk neizmanto. T.i. tās divas rindas mierīgi var izdzēst un nekas nemainīsies! Toties mainīgajā `client` tu hostname tā arī neesi ielasījis! Kāpēc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

textBox8.Text ir kur portu norada,bet kad ielieku 

using (SmtpClient smtp = new SmtpClient (textBox7.Text, textBox8.Text); // te ir problema kad ievada smtp adresi,mana gadijuma gmail,bet kad ielieku textBox8.Text ,kas ir domata porta m,izmet erroru...hmmm

Vienvard sakot doma ir ,lai cilveks var atseviski noradit smtp un portu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atbildi lasīt šeit:

11 minutes ago, e-remit said:

tu uz īsu brīdi izveido mainīgo `smtp`, lai to neizmantotu

Dzēs to rindu ārā! Tā ir lieka! Tev pietiek ar mainīgo `client`!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja to visu uzraksti bez formām, laukiem  un pogām, tad strādā?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viss strada,bet vajag ar laukiem,lai es aka kads var vnk noradit portu smtp pec savas vajadzibas,bet kad ieraksta manuali koda portu vis ok,bet kad lauka ieraksta tad tads error,izrakaju googli bez rezultata.

 

Hmmm uz inbox dot lv iet ,bet uz gmail timet out  brrr

 

Aizgaja vis ok,neesu testejis citus smtp ,bet laikam viss ok.

 

if (textBox8.Text != null) 
                
                client.Port = System.Convert.ToInt32(textBox8.Text);

 

Edited by alibaba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieliec pārbaudi vai `textBox8.Text` vērtībā ir konvertējama uz int.

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, alibaba said:

Jautajums ka var pievienot aka sutit kadu failu uz epastu? meginaju dazadi....

Šādi mēģināji?

P.S. Pārsauc taču tos tekstbokšus, lai pēc nosaukuma var pateikt, kas tajos tiek ievadīts!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/27/2018 at 9:56 PM, e-remit said:

Šādi mēģināji?

P.S. Pārsauc taču tos tekstbokšus, lai pēc nosaukuma var pateikt, kas tajos tiek ievadīts!

Source pievienota,ja kadam interese,lai nemas,tur vel daudz darama,bet vis +- strada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jautajums,lai netaisitu jaunu topiku,cik papetiju ir iespeja no win aplikacijas sutit sms uz tel numuru. Varbut kads ir kautko tadu veidojis un var padalities ar domam un tmldz... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×